Humanisme.dk

    FORSIDE | INFO | KONTAKT | REGISTER | SØGNING | ANBEFALINGER: FILM & BØGER & LINKS
    INSPIRATION: LEVENDE BILLEDER | CITATER | DOKUMENTATION: NATIONALISTISK PROPAGANDA

Facebook: Like Humanisme.dk
Facebook: Friend Rune Engelbreth Larsen
Alle månedens opdateringer
Om Rune Engelbreth Larsen
Biografi
Rune Engelbreth Larsen på Twitter
Rune Engelbreth Larsen på Youtube
Rune Engelbreth Larsens forfatterskab
Foredrag af Rune Engelbreth Larsen
Links
Rune Engelbreth Larsens genopdagelse af Danmarks landskaber i fotos
Digte af Rune Engelbreth Larsen
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
Danmarks Løver - frihedsbevægelsen
Panhumanism.com - Rune Engelbreth Larsen på engelsk
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
...
Kontakt Humanisme.dk
Humanisme.dk
eXTReMe Tracker

Indvandrerfjendtlig polemik og propaganda

Én af de knap 100 personer, der figurerer i en dokumentarisk citatsamling med forskellige typer indvandrerfjendtlig polemik eller decideret propaganda, der har karakteriseret integrations- og indvandrerdebatten. Spændvidden er altså stor, ikke mindst af hensyn til den dokumentariske værdi: Fra stærkt negative generaliseringer og stigmatiserende fordomsfuldhed i den ene ende af skalaen til racistisk retorik i den anden - samt relevante udsagn i relation hertil. Et samlet dokument med alle citater findes her.


Ruth Evensen

Leder af den kristne frimenighed Faderhuset

»Se, hvad der sker i vores land. Se, hvordan fremmede guder kommer til vores land og råber op. Danmark er et kristent land, siger hun (...) Gud elsker nationerne. Gud elsker Danmark, og Gud har en plan for Danmark.« (Kristeligt Dagblad, 5.8.2002).

NOTE: Ruth Evensens menighed, Faderkirken, var medarrangør, da Moses Hansen afholdt sig korstog mod islam på Nørrebro i august 2002. Guds »plan« for Danmark vendte Evensen tilbage til i marts 2007, da hun under en gudstjeneste i Faderhuset udtalte: »Gud har store planer med Faderhuset. De fleste tror, at vi snart kan ånde lettede op. Men sådan bliver det ikke. Er det ikke fantastisk, at en menighed af rettroende og disciplinerede kristne, har kunne have sådan en samfundsforvandlende kraft? Vi er eksponeret ikke bare i hele Danmark, men også det meste af verden. Hvad siger I? Hvad synes I det næste skal være? Hvad med homoseksualitet?« (jf. Jeppe Kabells referat, 5.3.2007).

Faderkirken købte i 1999 Ungdomshuset på Jagtvej 69 i København og lod i marts 2007 huset nedrive under politibeskyttelse og voldsomme gadekampe. Læs også baggrundsartiklen Ungdomshuset kontra Faderhuset og Ruth Evensen og nedrivningen af Ungdomshuset. REL.