Humanisme.dk

    FORSIDE | INFO | KONTAKT | REGISTER | SØGNING | ANBEFALINGER: FILM & BØGER & LINKS
    INSPIRATION: LEVENDE BILLEDER | CITATER | DOKUMENTATION: NATIONALISTISK PROPAGANDA

Facebook: Like Humanisme.dk
Facebook: Friend Rune Engelbreth Larsen
Alle månedens opdateringer
Om Rune Engelbreth Larsen
Biografi
Rune Engelbreth Larsen på Twitter
Rune Engelbreth Larsen på Youtube
Rune Engelbreth Larsens forfatterskab
Foredrag af Rune Engelbreth Larsen
Links
Rune Engelbreth Larsens genopdagelse af Danmarks landskaber i fotos
Digte af Rune Engelbreth Larsen
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
Danmarks Løver - frihedsbevægelsen
Panhumanism.com - Rune Engelbreth Larsen på engelsk
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
...
Kontakt Humanisme.dk
Humanisme.dk
eXTReMe Tracker

Indvandrerfjendtlig polemik og propaganda

Én af de knap 100 personer, der figurerer i en dokumentarisk citatsamling med forskellige typer indvandrerfjendtlig polemik eller decideret propaganda, der har karakteriseret integrations- og indvandrerdebatten. Spændvidden er altså stor, ikke mindst af hensyn til den dokumentariske værdi: Fra stærkt negative generaliseringer og stigmatiserende fordomsfuldhed i den ene ende af skalaen til racistisk retorik i den anden - samt relevante udsagn i relation hertil. Et samlet dokument med alle citater findes her.


Moses Hansen

Født Mogens, leder af den kristne organisation »Vægterne«

»Naser Khader er øjeblikkets supermand. Hvis han ikke er en døgnflue, kan han på længere sigt blive Danmarks første muslimske statsminister. Han stiftede ’Moderate Muslimer’, men i islams erobringsstrategi indgår det netop at være moderat og venlig, til man opnår en magtposition – for så at slå til. Denne strategi har profeten lært sine efterfølgere. Når Khader kunne forlade sit gamle parti for selv at blive partichef, kan han uden tvivl ’vende’ en gang til, når han ser, at tiden er moden til at sikre sig en større magtposition. Han er nydelig og veltalende – så absolut! Men satan optræder også som en lysets engel. Og satan har en flamme af islam brændende i Khader, der kan vise sig at være hjørnestenen for en islamisk 5. kolonne i Danmark. ’Når ræven prædiker, pas på dine gæs!’« (Ekstra Bladet, 14.5.2007).

»En islamisk bølge er sat i bevægelse. Jeg ved bare at islam er dobbelt så slemt som nazismen og kommunismen lagt sammen. Jeg bliver meget, meget urolig og skeptisk, når jeg tænker på mit kontinent, Europa, og min nation, der hedder Danmark. Jeg bliver bekymret for vores børn og børnebørnebørn med hensyn til de kristne værdier.« (Kristendom.dk, 11.1.2007).

»Muslimerne på Nørrebro er vilde, udisciplinerede, fulde af had og bitterhed overfor det danske samfund. De får mere end to-tre børn - hvordan vil det danske samfund ikke se ud, hvis muslimernes antal fordobles?« (Politiken, 3.8.2002).

»World Trade Center, selvmordsbomberne i Israel og så godt som al terrorisme udføres i islams navn og beviser, at islam er mere end retorik. Islam (...) opererer ved vold og trusler - for at lamme os andre med frygt. (Pressemeddelelse, 29.7.2002)

»DANMARK STÅR PÅ VALG: Gud eller Allah? Kristus eller Muhammed? Frihed eller frygt?« (Pressemeddelelse, 29.7.2002)

»Islam er skabt i helvede.« (Berlingske Tidende, 28.4.2002)

»Smid alle de palæstinensiske vilddyr ud af landet, som danser og jubler og takker deres dæmongud Allah for tusinders død i USA. Vi, der går med korset og den jødiske Davids-stjerne om halsen, kender deres tilråb: »Dræb jøderne om lørdagen og de kristne om søndagen!« Hvorfor i alverden skal danske skattekroner gå til at forsørge mennesker, som i bund og grund kun ønsker død over os? Statsministerens irettesættelse af dem var berettiget, men ikke nok. For de huser islams fundamentalistiske ånd, som er mere dødbringende end pest, kolera, kræft, AIDS og rottegift tilsammen. Der er kun ét at gøre: Smid dem ud - hellere i dag end i morgen. Send dem til Afghanistan, hvor de kan danse dødedans med Osama bin Laden.« (B.T., 14.9.2001).

»Forskellen på det, islam står for, og det min Jesus og Himmelske Far står for, er kolossal. Der er intet mindre end Himmel og Helvede til forskel.« (Fra hjemmesiden »Vægterne«)

»Jeg indrømmer gerne, at hvor jeg leder bønnemøder blandt militante, erobrende kristne, dér 'slagter' vi Islam. Den afgørende forskel er, at mens militante muslimer slagter mennesker, så 'slagter' militante kristne ÅNDEN bag Islam, som er lig med Satans ånd. Vi jagter nådeløst denne undertrykkende, morderiske ånd, som har forført millioner af mennesker verden over og holder dem i et jerngreb. Vi ønsker at se Islams ånd dømt og muslimer i hobevis komme til tro på Jesus Kristus og derved blive harmoniske mennesker, der holder op med at hade og myrde.« (Fra hjemmesiden »Vægterne«)

»Politikerne undrer sig over, hvorfor de ikke rejser hjem. Selvfølgelig rejser de ikke hjem. Danmark ER 'deres hjem' og missionsmark. De er her med en klart mål: At islamisere Danmark - om nødvendigt med Allahs sværd. Og selv om de endnu skulle repræsentere et mindretal, så startede både kommunismen og nazismen også som et mindretal. Jeg behøver næppe at minde om, hvad et militant og erobrende mindretal kan gøre.« (Fra hjemmesiden »Vægterne«).