Humanisme.dk

    FORSIDE | INFO | KONTAKT | REGISTER | SØGNING | ANBEFALINGER: FILM & BØGER & LINKS
    INSPIRATION: LEVENDE BILLEDER | CITATER | DOKUMENTATION: NATIONALISTISK PROPAGANDA

Facebook: Like Humanisme.dk
Facebook: Friend Rune Engelbreth Larsen
Alle månedens opdateringer
Om Rune Engelbreth Larsen
Biografi
Rune Engelbreth Larsen på Twitter
Rune Engelbreth Larsen på Youtube
Rune Engelbreth Larsens forfatterskab
Foredrag af Rune Engelbreth Larsen
Links
Rune Engelbreth Larsens genopdagelse af Danmarks landskaber i fotos
Digte af Rune Engelbreth Larsen
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
Danmarks Løver - frihedsbevægelsen
Panhumanism.com - Rune Engelbreth Larsen på engelsk
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
...
Kontakt Humanisme.dk
Humanisme.dk
eXTReMe Tracker

Indvandrerfjendtlig polemik og propaganda

Én af de knap 100 personer, der figurerer i en dokumentarisk citatsamling med forskellige typer indvandrerfjendtlig polemik eller decideret propaganda, der har karakteriseret integrations- og indvandrerdebatten. Spændvidden er altså stor, ikke mindst af hensyn til den dokumentariske værdi: Fra stærkt negative generaliseringer og stigmatiserende fordomsfuldhed i den ene ende af skalaen til racistisk retorik i den anden - samt relevante udsagn i relation hertil. Et samlet dokument med alle citater findes her.


Louise Frevert (f. 1953)

Tidl. MF for Centrumdemokraterne (2007), tidl. MF for Dansk Folkeparti (2001-2007), tidl. medlem af Borgerrepræsentationen for Dansk Folkeparti (1999-2007), tidl. medlem af Borgerrepræsentationen for Det Konservative Folkeparti (1994-1997 og 1998)

Efter lang tids frustrationer over partiledelsen meldte Louise Frevert sig ud af Dansk Folkeparti den 8. maj 2007. Hun ledsagede udmeldelsen med en række frontalangreb på især Pia Kjærsgaard, Kristian Thulesen Dahl og Søren Krarup, bl.a. i erindringsbogen 'Grib chancen', der udkom to dage efter udmeldelsen. Læs mere her: Louise Frevert kontra Dansk Folkeparti.

Den 28. september 2007 meddelte Centrumdemokraterne på et pressemøde, at Louise Frevert havde meldt sig ind i partiet og fremover ville repræsentere CD i Folketinget og Borgerrepræsentationen. Læs mere her: Louise Freverts spring til CD.

Imidlertid havde Frevert allerede i månedsvis været aktivt involveret i partiet De Frie Demokrater (med bl.a. John Gade og Ole Gerstrøm), der ligger til højre for Dansk Folkeparti i flygtinge- og indvandrerpolitikken. Hensigten var at præsentere hende som partiets frontfigur i maj 2007, da hun brød ud af Dansk Folkeparti, men planerne blev sat på standby, fordi Naser Khaders nye partidannelse, Ny Alliance løb med så megen medieopmærksomhed. Blot en uge før hendes partiskifte til Centrumdemokraterne, var hun i samarbejde med De Frie Demokrater, som blev chokeret over hendes pludselige spring til CD.

Frevert afviser ikke forløbet, men udtaler om sin politiske kovending: »Det viser, at man er i udvikling. Jeg har nu fundet en plads, hvor jeg kan sige de ting, jeg har lyst til.« (Nyhedsavisen, 29.9.2007).

Ved folketingsvalget i 2007 nåede CD imidlertid ikke at samle underskrifter nok og kom ikke på stemmesedlen.

»... Københavns beskæftigelses- og integrationsborgmester, Jacob Hougaard (S) [påstår], at han skam ikke ønsker at tage religiøse særhensyn. Man undres, men glædes over denne tilsyneladende kovending. Betyder det så, at de københavnske daginstitutioner ikke skal stå for serveringen af kød, der har været udsat for besværgelser af religiøse mænd med langt skæg (halalkød)? Vil konsekvensen af dette skift i politikken således medføre, at vi kan befri de stakkels muslimske piger for de helbredsskadelige klædedragter, der udvisker deres identitet og medfører sygdomme pga. mangel på vitamin D samt stop for seksualiserering af pigerne pga. mændenes lyster (begrundelsen for sløret er som bekendt, at manden fristes over evne, når han ser en piges hår og hud)?« (JP København, 16.3.2007).

Louise Freverts udlægning af Pisa-undersøgelsen af københavnske skoleelever, er »nemlig at indvandrerbørnene bare generelt er uhyre ringe ligegyldigt, hvilke omstændigheder man byder dem.« (Politiken, 25.8.2005).

»Selvom Per Bregengaards forestilling, om at der ingen forskel i indvandrerbørnenes evner er i forhold til, om der er mange eller få indvandrere i klassen, skulle vise sig at være rigtig, så er der alligevel mindst ét tungtvejende argument for at sprede indvandrerbørnene: Ungerne skal simpelthen lære, at de bor i København og ikke i en eller anden arabisk storby, og det er jo den opfattelse, man bibringer børnene, når de ikke kan se en indfødt dansker så langt øjet rækker.« (Politiken, 25.8.2005).

»Hate-crimes begås mod andre. Hjemløse, der bliver overfaldet på åben gade af indvandrere, som tilfældet var i Valby for nylige, jøder, der ikke kan bære en kippa eller en Davidsstjerne uden at blive udsat for chikane på Nørrebro og såmænd også bøsser, der chikaneres af muslimer. Og netop dette sidste er fællesnævneren for alle disse afskyelige forbrydelser. De begås af muslimer.« (Jyllands-Posten, 1.8.2005).

»Hvad med de mange muslimske kvinder, hvis liv dikteres af fanatiske imamer, forstokkede fædre, fætre og brødre, og som ikke tør gå uden for en dør uden at være pakket ind fra top til tå? Hvad med de mennesker, der udsættes for vold, spyt og tilråb, fordi de formaster sig til at bære et kors om halsen eller en jødisk kippa på hovedet det forkerte sted? Hvad med hjemløse, der brutalt overfaldes og lemlæstes af indvandrerdrenge på Nørrebro?« (www.danskfolkeparti.dk, 12.7.2005).

»Vor naive indstilling til humanitet og menneskerettigheder gør os alle til lette ofre for en totalt menneskefjendsk religion, der under den 3. Jihad i disse år tilkæmper sig stadig mere magt i de vestlige demokratier, under trusler om terror af en styrke, Verden ikke tidligere har oplevet – terror uden grænser – som ingen vestlig regering har midler til at beskytte sig imod, under den nuværende 'humane' lovgivning. Vi venter kun på, at terrorbomberne skal sprænge vore demokratier, så de krakelerer, før vore anti-terrorstyrker kan træde i funktion. Det véd Det Muslimske Broderskab, så de har frit spil til at planlægge og gennemføre deres aktioner, hvor og hvornår det passer dem. Og det er ikke engang nødvendigt at lade bomberne sprænge, for vor frygt er allerede så stor, at vi næsten overalt hjælper muslimerne med love, der beskytter dem imod landets egne borgere.« (Morsø Folkeblad, 6.4.2005).

NOTE: Ovenstående debatindlæg fra Morsø Folkeblad fandtes også under de mange upublicerede indlæg på Louise Freverts hjemmeside, som hun i slutningen af september 2005 først stod inde for og forsvarede, siden beklagede og til sidst tilskrev sin daværende webmaster, Ebbe Talleruphuus (Se Frevert & Talleruphuus). At det imidlertid samtidig er offentliggjort i hendes eget navn, dokumenterer naturligvis at hun ikke kan fraskrive sig dem, som det bl.a. påvises i bogen Louise Frevert-sagen - dokumentation af Dansk Folkepartis dobbeltspil. REL.

»Jeg kan da udmærket forstå, at det er fristende at sikre sig stemmefremgang ved at støtte bl.a. de muslimer, der bor i Danmark, men regningen kommer en dag og den kan blive dyr for landet. Her tænker jeg ikke på de 35 milliarder skattekroner det koster os, at have dem boende i landet - pr. år – det er langt farligere, at de radikale er med til at sikre, at disse fremmede – ikke integrerbare borgere – får etableret et magtapparat i vort land, som vor lovgivning, og dermed vore myndigheder, slet ikke er gearet til at imødegå.« (Frederiksborg Amtsavis 17.3.2005).

»Som et tidevand oversvømmer muslimernes indignation Danmark. Med forurettede miner og anklager mod danskere ser vi dag efter dag muslimer tone frem i alle medierne. Medierne giver muslimerne mere og mere plads, men vi har jo ytringsfrihed. Ja, det har vi da, men gælder det også for danskerne? Hvor er det nu lige, at vi som danskere har hånet islam? Det er den sætning, der ustandselig er blevet sagt og hørt i de seneste dages konfrontationer: At danskerne håner islam. Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke har hørt én eneste hånlig bemærkning om islam ...« (JP-København, 8.12.2004).

»I flere dage har Politikens sider været fyldt med omtale af andengenerations indvandrere, der er erklærede fundamentalister. Vi er mange danskere, der er dødhamrende trætte af den for positive særomtale (...) Det er ganske horribelt, at vi som borgere ikke snart griber ind over for dette vanvid, og får etableret en dialog på tværs af religion og kulturel baggrund. Det skal dog pointeres, at der ikke kan foregå en ordentlig dialog, så længe de danskere, der har en anden etnisk oprindelse end os, ikke snart begynder at synge som de fugle de er iblandt (...) Vi er alt for flinke eller (...) naive og har i passivitet længe nok set på denne arrogante holdning vores etniske minoriteter mange gange fremviser.« (Politiken, 26.11.1996).