Humanisme.dk

    FORSIDE | INFO | KONTAKT | REGISTER | SØGNING | ANBEFALINGER: FILM & BØGER & LINKS
    INSPIRATION: LEVENDE BILLEDER | CITATER | DOKUMENTATION: NATIONALISTISK PROPAGANDA

Facebook: Like Humanisme.dk
Facebook: Friend Rune Engelbreth Larsen
Alle månedens opdateringer
Om Rune Engelbreth Larsen
Biografi
Rune Engelbreth Larsen på Twitter
Rune Engelbreth Larsen på Youtube
Rune Engelbreth Larsens forfatterskab
Foredrag af Rune Engelbreth Larsen
Links
Rune Engelbreth Larsens genopdagelse af Danmarks landskaber i fotos
Digte af Rune Engelbreth Larsen
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
Danmarks Løver - frihedsbevægelsen
Panhumanism.com - Rune Engelbreth Larsen på engelsk
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
...
Kontakt Humanisme.dk
Humanisme.dk
eXTReMe Tracker

Indvandrerfjendtlig polemik og propaganda

Én af de knap 100 personer, der figurerer i en dokumentarisk citatsamling med forskellige typer indvandrerfjendtlig polemik eller decideret propaganda, der har karakteriseret integrations- og indvandrerdebatten. Spændvidden er altså stor, ikke mindst af hensyn til den dokumentariske værdi: Fra stærkt negative generaliseringer og stigmatiserende fordomsfuldhed i den ene ende af skalaen til racistisk retorik i den anden - samt relevante udsagn i relation hertil. Et samlet dokument med alle citater findes her.


Farshad Kholgi (f. 1971)

Giordano Bruno Selskabet, Trykkefrihedsselskabet, skuespiller, kommentator i Berlingske Tidende og MetroXpress

»Jeg er ikke så bange for Taleban og Al Qaeda som de aktiviteter, der ud-foldes af de såkaldt moderate muslimske organisationer. Med et smil og pænt jakkesæt køber de sig efterhånden til indflydelse alle vegne.« (Jyllands-Posten, 14.10.2008).

»I Norge har man i relativ ubemærkethed i juni vedtaget en lov, der omhandler forbud mod diskrimination af enhver art, etnisk, religiøs m.m. Loven indeholder en mærkværdig formulering om forbud mod chikane, om det forbudte i ytringer, der kan forstås krænkende eller nedværdigende. Skal loven således også bruges til at kneble frimodig og hård kritik af islam? I Storbritannien vil Labour gennemføre en lov, der forhindrer tilskyndelse til religiøst had. Skal den bruges til at kneble frimodig og hård kritik af islam?« (Skrevet sammen med Hele Merete Brix; Weekendavisen, 2.9.2005).

»Hele verden lider af en aggressiv, ondartet svulst: islamismen, som selv almindelige muslimer i et land som Iran gerne vil af med.« (Berlingske Tidende, 26.11.2004).