Humanisme.dk

    FORSIDE | INFO | KONTAKT | REGISTER | SØGNING | ANBEFALINGER: FILM & BØGER & LINKS
    INSPIRATION: LEVENDE BILLEDER | CITATER | DOKUMENTATION: NATIONALISTISK PROPAGANDA

Facebook: Like Humanisme.dk
Facebook: Friend Rune Engelbreth Larsen
Alle månedens opdateringer
Om Rune Engelbreth Larsen
Biografi
Rune Engelbreth Larsen på Twitter
Rune Engelbreth Larsen på Youtube
Rune Engelbreth Larsens forfatterskab
Foredrag af Rune Engelbreth Larsen
Links
Rune Engelbreth Larsens genopdagelse af Danmarks landskaber i fotos
Digte af Rune Engelbreth Larsen
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
Danmarks Løver - frihedsbevægelsen
Panhumanism.com - Rune Engelbreth Larsen på engelsk
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
...
Kontakt Humanisme.dk
Humanisme.dk
eXTReMe Tracker

Indvandrerfjendtlig polemik og propaganda

Én af de knap 100 personer, der figurerer i en dokumentarisk citatsamling med forskellige typer indvandrerfjendtlig polemik eller decideret propaganda, der har karakteriseret integrations- og indvandrerdebatten. Spændvidden er altså stor, ikke mindst af hensyn til den dokumentariske værdi: Fra stærkt negative generaliseringer og stigmatiserende fordomsfuldhed i den ene ende af skalaen til racistisk retorik i den anden - samt relevante udsagn i relation hertil. Et samlet dokument med alle citater findes her.


Ebbe Talleruphuus

Den Danske Forening, tidl. Dansk Folkeparti (2004-2005), tidl. webmaster for Louise Frevert

»Som nævnt er de få modige – lad os her betegne dem som vore frihedskæmpere – klar over faren – en fare der er langt større for Danmark end ved starten på anden Verdenskrig, hvor de radikale også dengang havde lukket fjenden ind ad hoveddøren uden at løsne ét skud. De véd derfor, at medmindre vore love bliver tilpasset hurtigt, så antallet af indvandrer kan stabiliseres på nuværende eller bedre et lavere niveau, efterlades befolkningen i et uløseligt dilemma: Hvis du ikke bruger magt nu, vil dine børnebørn blive underlagt sharialovene. De skal så til den tid vælge mellem Islam eller udslettelse.« (dendanskeforening.dk, 28.5.2006).

NOTE: Ebbe Talleruphuus var webmaster for Louise Frevert, da hendes hjemmeside blev relanceret i forbindelse med kandidaturet til overborgmesterposten i København i 2005. Ifølge hans egen og Freverets forklaringer skrev de i samarbejde en række anti-islamiske artikler, der blev offentliggjort på Freverts hjemmside under kategorien »artikler, som ingen tør trykke« den 15.-16. september 2005 (de blev imidlertid slettet igen omkr. midnat den 30. september, da medierne havde afdækket det meget propagandistiske og til tider racistiske indhold).

Desuden skrev de i fællesskab bogen
Kort og godt (2004), som blev uddelt i 10.000 ex. under Freverts folketingsvalgkamp i januar-februar 2005, og som var online på hendes hjemmeside i slutningen af september. Dansk Folkepartis Peter Skaarup påstod imidlertid i modstrid med både Freverts og Talleruphuus' forklaringer, at Frevert slet ikke var involveret i nogen af delene, men at det alt sammen alene var Talleruphuus' egne tekster.

Hele denne sag blev oprullet i slutningen af september og begyndelsen af oktober 2005 og er kortlagt i detalje i bogen Louise Frevert-sagen - Dansk Folkepartis dobbeltspil. Citater fra bogen og de omstridte artikler kan findes her: Frevert & Talleruphuus. REL.

»Jeg taler om de unge muslimske mænd, der ikke vil drømme om at gøre noget forsøg på at blive danskere – da deres opgave jo er at omvende os til at blive troende islamister – eller eliminere os ! Jeg taler i høj grad om den mandlige del af deres familie, der på enhver måde støtter de hellige krigere og er klar til at gøre det som deres imam forventer, når det bliver forlangt. Og så taler jeg i virkeligheden mest om de imamer, der ikke taler vort sprog, og som hver uge indpoder de unge, at dette land er deres, når de ønsker at overtage det, og at danskerne er nogle vantro undermennesker, der skal bekæmpes.« (dendanskeforening.dk, 5.1.2006).

»Desværre venner - det vigtigste mangler stadig i debatten: Hvad gør vi med de muslimske borgere, der ikke vil eller kan opfylde deres del af kontrakten. Her tænker jeg ikke på de mange muslimske mødre, der efter 20 år i landet stadig ikke kan tale dansk. De er tabt i dette spil, og kommer aldrig i arbejde. Jeg taler om de unge muslimske mænd, der ikke vil drømme om at gøre noget forsøg på at blive danskere - da deres opgave jo er at omvende os til at blive troende islamister - eller eliminere os ! Jeg taler i høj grad om den mandlige del af deres familie, der på enhver måde støtter de hellige krigere og er klar til at gøre det som deres imam forventer, når det bliver forlangt.« (dendanskeforening.dk, 11.12.2005).

»Ingen dansker har før nu haft mod til at tale Islam imod i vort eget land, og nu hvor det sker, ser vi deres hysteriske reaktion på selv svage udtalelser eller sjove tegninger i en avis. Det viser en overfølsomhed og total mangel på tolerance og respekt for alt, hvad der er dansk – vor kultur og vore love, herunder vor grundlov. Dybest set opfører de sig allerede som 'herrefolket', som om danskerne kun i få år endnu kan beholde egne love og egen kultur – Islam er vor kommende religion, og deres præster er vore kommende ledere, der med hård hånd vil styre landet efter Sharia-lovene, som Tyrkerne gjorde, da 1,5 millioner kristne armeniere blev slagtet for 90 år siden.« (dendanskeforening.dk, 24.11.2005)