Humanisme.dk

    FORSIDE | INFO | KONTAKT | REGISTER | SØGNING | ANBEFALINGER: FILM & BØGER & LINKS
    INSPIRATION: LEVENDE BILLEDER | CITATER | DOKUMENTATION: NATIONALISTISK PROPAGANDA

Facebook: Like Humanisme.dk
Facebook: Friend Rune Engelbreth Larsen
Alle månedens opdateringer
Om Rune Engelbreth Larsen
Biografi
Rune Engelbreth Larsen på Twitter
Rune Engelbreth Larsen på Youtube
Rune Engelbreth Larsens forfatterskab
Foredrag af Rune Engelbreth Larsen
Links
Rune Engelbreth Larsens genopdagelse af Danmarks landskaber i fotos
Digte af Rune Engelbreth Larsen
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
Danmarks Løver - frihedsbevægelsen
Panhumanism.com - Rune Engelbreth Larsen på engelsk
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
...
Kontakt Humanisme.dk
Humanisme.dk
eXTReMe Tracker

DF's sande ansigt og modoffensiven

Af Rune Engelbreth Larsen Udprint

Det er lige meget, om det er plat propaganda - bare det virker. Det er Dansk Folkepartis svar på endnu en propagandavideo fra deres egen kandidat Alex Ahrendtsen, der viser en indvandrer overfalde en pensionist. Hans forrige valgpropaganda bestod i en polak, der ville overfalde ham selv i hans eget hjem.

»Jeg mener, at videoen er total harmløs. (...) Den får noget omtale ved at provokere. Vi taler jo om den lige nu,« siger Peter Skaarup og bifalder den seneste propagandavideo (JP.dk, 29.8.2011).

Som modsvar har SF's Kamal Qureshi fremstillet en ganske enkel valgvideo på 16 sekunder, der viser Jesper Langballe og en person med ikke-dansk etnisk baggrund med navnet Adam - og spørger, hvad forskellen er på de to? Svaret falder udramatisk: »Adam har en ren straffeattest.«

Og det er jo sagen i en nøddeskal. Tænk, om man anvendte følgende i en valgvideo:

Ifølge en undersøgelse fra analyseinstituttet Capacent svarer 42 (toogfyrre) procent af Dansk Folkepartis vælgere, at det er acceptabelt at bruge "revselsesret (lussing/endefuld) i opdragelsen" (jf. Politiken, 17.5.2009).

Til sammenligning er det 13 procent i den danske befolkning som helhed, der er enig heri, og kun 7 procent blandt muslimer i Danmark.

Og det er bestemt ikke det eneste område, hvor vi i DF finder et parallelsamfund af vælgere, hvis værdigrundlag tyder på manglende integration - i modsætning til situationen blandt danske muslimer.

41 (enogfyrre) procent af Dansk Folkepartis vælgerkorps finder således sort arbejde acceptabelt, mens dette kun er tilfældet for 13 procent blandt muslimerne i Danmark; og hvor 23 (treogtyve) procent af Dansk Folkepartis vælgere ønsker dødsstraffen genindført, gælder dette blot for 15 procents vedkommende blandt landets muslimer. (...)

Konsulenter fra Capacent analyserer tallene og konkluderer bl.a.: "Målingen tegner altså et billede af Dansk Folkepartis vælgere, der på flere vigtige værdipolitiske områder er mere markante og adskiler sig mere fra den øvrige befolkning end de danske muslimer." (Politiken, 17.5.2009).

Spørgsmål: Hvem var det lige, der var parallelsamfundet ...?

Dansk Folkeparti ønsker jo slet ikke en 'debat' om indvandring og integration, eller en 'kontant tone', men gentaget vrøvl, horrible overdrivelser og absurd propaganda à la Ahrendtsens. Eksemplerne er legio.

De Konservative har til gengæld efter ti års ørkenvandring fundet ud af, at det er gået for vidt med Dansk Folkepartis indflydelse. I samarbejde med De Radikale vil de afskaffe Integrationsministeriet - en glimrende idé. Til gengæld er Dansk Folkeparti helt oppe i det røde felt, og nu er der endnu flere, som er kommet i deres kategori som »forrædere«, nemlig hele det konservative parti.

Sådan kan det gå.

Opbruddet er langtfra nyt. Ikke alene har markante borgerlige stemmer advaret mod Dansk Folkeparti i hele partiets levetid, men oprørsballet i den borgerlige blev for alvor en realitet med Ny Alliance og Gitte Seebergs »Nok er nok« i 2007. Men på grund af Naser Khaders og Anders Samuelsens fatale dobbeltspil, der kastede alt over bord (og i favnen på Anders Fogh Rasmussen), kollapsede det hele. Dog ikke uden omkostninger for VKO, hvis flertal er fortsat med at smuldre.

Siden er modstanden mod Dansk Folkepartis evindelige usaglige propagandaskrue vokset og vokset. Selvfølgelig gavner denne modstand også til en vis grad Dansk Folkeparti, der jo er centrum for en strid, de selv ønsker. Spørgsmålet er som altid, hvor vægten bliver tungest i det lange løb.

Men de senere år er det i alle tilfælde gået op for flere, at partiet jo aldrig nogen sinde får nok. Det er altid 'udlændinges' skyld. Der kan og skal altid strammes mere. Der skal strammes før de næste finanslovsforhandlinger. Og under finanslovsforhandlingerne. Og efter finanslovsforhandlingerne. Og så igen en tand mere. Og mere endnu ...

»Smid dem ud«, siger Ahrendtsen om de 'kriminelle indvandrere' - Mogens Camre har længe tordnet det samme og mere end antyder, at det er muslimerne som sådan, der skal ud af klappen, fordi de kun hører hjemme i »muslimland« (læs: Camres Endlösung Light).

De Konservatives opgør med Dansk Folkeparti er kun den foreløbige kulmination på de stadig mere omsiggribende oprør - ikke blot blandt borgelige, men lige så nødvendigt i S-SF's bagland (og folketingsgrupper) mod partiledelsernes årelange driven i retning af Kjærsgaard & Co.

Det er dét oprør, der nu manifesterer sig med fremgang til De Radikale og Enhedslisten i meningsmålingerne. De Konservative har til gengæld ikke forvandlet deres kursskifte til noget tilsvarende, selv om det konservative bagland »jubler« over opgøret med Dansk Folkeparti (Børsen, 29.8.2011) - måske er der stadig for stor skepsis i de mere løse dele af deres potentielle vælgerkorps efter mange års totalt ukritiske DF-parløb under Bendt Bendtsen og Lene Espersen?

Lars Barfoed har endelig udstukket en anden kurs. Bedre sent - meget, meget, meget sent - end aldrig.

APROPOS - find den rene vare i opgøret med assimilationskursen:

> FV2011: Anbefalede humanistiske værdipolitikere

OG DAGENS LINK TIL DEM, DER IKKE GIDER VALGSNAK:

> Fotoserie: Kulsø og Kvindsø ved Bryrup

Rune Engelbreth Larsen
Blog: Engelbreth, Politiken.dk, 30.8.2011