Humanisme.dk

    FORSIDE | INFO | KONTAKT | REGISTER | SØGNING | ANBEFALINGER: FILM & BØGER & LINKS
    INSPIRATION: LEVENDE BILLEDER | CITATER | DOKUMENTATION: NATIONALISTISK PROPAGANDA

Facebook: Like Humanisme.dk
Facebook: Friend Rune Engelbreth Larsen
Alle månedens opdateringer
Om Rune Engelbreth Larsen
Biografi
Rune Engelbreth Larsen på Twitter
Rune Engelbreth Larsen på Youtube
Rune Engelbreth Larsens forfatterskab
Foredrag af Rune Engelbreth Larsen
Links
Rune Engelbreth Larsens genopdagelse af Danmarks landskaber i fotos
Digte af Rune Engelbreth Larsen
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
Danmarks Løver - frihedsbevægelsen
Panhumanism.com - Rune Engelbreth Larsen på engelsk
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
...
Kontakt Humanisme.dk
Humanisme.dk
eXTReMe Tracker

Indvandrerfjendtlig polemik og propaganda

Én af de knap 100 personer, der figurerer i en dokumentarisk citatsamling med forskellige typer indvandrerfjendtlig polemik eller decideret propaganda, der har karakteriseret integrations- og indvandrerdebatten. Spændvidden er altså stor, ikke mindst af hensyn til den dokumentariske værdi: Fra stærkt negative generaliseringer og stigmatiserende fordomsfuldhed i den ene ende af skalaen til racistisk retorik i den anden - samt relevante udsagn i relation hertil. Et samlet dokument med alle citater findes her.


Trine Olesen (f. 1989)

Medlem af Dansk Folkeparti og næstformand i DFU-Aalborg/Nordjylland

»En af de ting, der er ekstremt iøjenfaldende rundt omkring i gaderne, er de forbandede tørklæder. De går op og ned ad stræder, de ligner nærmest omvandrende telte« (Fra talerstolen på Dansk Folkepartis landsmøde; jf. nyhederne.tv2.dk, 16.9.2007).

»Ifølge koranen er de [muslimske kvinder] urene, når de ikke går i tørklæder. Er det så ikke at kalde os urene, når de går rundt i dem på gaderne? Jeg vil da ikke finde mig i at blive kaldt uren i mit eget land! Jeg har kun ét at sige: Skik følge eller land fly.« (Fra talerstolen på Dansk Folkepartis landsmøde; Nordjyske Stiftstidende, 16.9.2007).

»Islam er racistisk! At kvinderne bærer tørklæde vidner netop om, at vi andre er urene, mindre værd og mindre ærbare. Og Krarup har ret: Tørklædet er utroligt kvindeundertrykkende og bidrager bestemt ikke til at bibeholde demokratiet. Selv på universiteterne taler nogle af underviserne om islam som en totalitær ideologi på lige fod med kommunismen og nazismen. Det er trods alt en fremgang!« (Nordjyske Stiftstidende, 29.4.2007).