Humanisme.dk

    FORSIDE | INFO | KONTAKT | REGISTER | SØGNING | ANBEFALINGER: FILM & BØGER & LINKS
    INSPIRATION: LEVENDE BILLEDER | CITATER | DOKUMENTATION: NATIONALISTISK PROPAGANDA

Facebook: Like Humanisme.dk
Facebook: Friend Rune Engelbreth Larsen
Alle månedens opdateringer
Om Rune Engelbreth Larsen
Biografi
Rune Engelbreth Larsen på Twitter
Rune Engelbreth Larsen på Youtube
Rune Engelbreth Larsens forfatterskab
Foredrag af Rune Engelbreth Larsen
Links
Rune Engelbreth Larsens genopdagelse af Danmarks landskaber i fotos
Digte af Rune Engelbreth Larsen
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
Danmarks Løver - frihedsbevægelsen
Panhumanism.com - Rune Engelbreth Larsen på engelsk
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
...
Kontakt Humanisme.dk
Humanisme.dk
eXTReMe Tracker

Indvandrerfjendtlig polemik og propaganda

Én af de knap 100 personer, der figurerer i en dokumentarisk citatsamling med forskellige typer indvandrerfjendtlig polemik eller decideret propaganda, der har karakteriseret integrations- og indvandrerdebatten. Spændvidden er altså stor, ikke mindst af hensyn til den dokumentariske værdi: Fra stærkt negative generaliseringer og stigmatiserende fordomsfuldhed i den ene ende af skalaen til racistisk retorik i den anden - samt relevante udsagn i relation hertil. Et samlet dokument med alle citater findes her.


Søren Søndergaard (f. 1963)

Dansk Folkepartis pressechef og redaktør af medlemsbladet, Dansk Folkeblad (2005-), tidl. medlem af Fremskridtspartiet (1980-1989) og tidl. chefredaktør af Søndagsavisen

Om Karikaturkrisen: »... en række herboende muslimer anført af fanatiske imamer og en række muslimske landes officielle repræsentanter fremturer med deres uhørte angreb på den danske ytringsfrihed. Med deres synspunkter viser de, at de dels ikke har fattet noget som helst af, hvad det vil sige at bo i Danmark og nyde glæde af åbenhed og ytringsfrihed. Dels viser deres synspunkter med ynkelig tydelighed, at de ikke har det mindste begreb om, hvad begrebet folkestyre indebærer.« (Dansk Folkeblad nr. 6/2005).

Karakteristik af Ayan Hirsis bog 'Jeg anklager': »... om Islams indbyggede antidemokratiske og undertrykkende gén« (Dansk Folkeblad nr. 6/2005).