Humanisme.dk

    FORSIDE | INFO | KONTAKT | REGISTER | SØGNING | ANBEFALINGER: FILM & BØGER & LINKS
    INSPIRATION: LEVENDE BILLEDER | CITATER | DOKUMENTATION: NATIONALISTISK PROPAGANDA

Facebook: Like Humanisme.dk
Facebook: Friend Rune Engelbreth Larsen
Alle månedens opdateringer
Om Rune Engelbreth Larsen
Biografi
Rune Engelbreth Larsen på Twitter
Rune Engelbreth Larsen på Youtube
Rune Engelbreth Larsens forfatterskab
Foredrag af Rune Engelbreth Larsen
Links
Rune Engelbreth Larsens genopdagelse af Danmarks landskaber i fotos
Digte af Rune Engelbreth Larsen
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
Danmarks Løver - frihedsbevægelsen
Panhumanism.com - Rune Engelbreth Larsen på engelsk
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
...
Kontakt Humanisme.dk
Humanisme.dk
eXTReMe Tracker

Indvandrerfjendtlig polemik og propaganda

Én af de knap 100 personer, der figurerer i en dokumentarisk citatsamling med forskellige typer indvandrerfjendtlig polemik eller decideret propaganda, der har karakteriseret integrations- og indvandrerdebatten. Spændvidden er altså stor, ikke mindst af hensyn til den dokumentariske værdi: Fra stærkt negative generaliseringer og stigmatiserende fordomsfuldhed i den ene ende af skalaen til racistisk retorik i den anden - samt relevante udsagn i relation hertil. Et samlet dokument med alle citater findes her.


Per Hovgaard (f. 1940)

Århus Mod Moskeen, byrådskandidat (2005), tidl. medlem af Dansk Folkeparti, tidl. næstformand for Dansk Folkeparti i Århus

»Får vi en stormoské, tiltrækker den muslimer i massevis som en magnet. Og så er jeg sikker på, at imamer vil præke deres budskab: Gå ud og dræb de vantro. Det står jo i Koranen, at de skal. Og vi ved, at troende muslimer vil rende og hoppe på dette lands love.« (Ekstra Bladet, 13.10.2005).

»I sådan en moské vil der blive præket had til os danskere. Og den dag, de er mange nok, vil de simpelt hen udrydde os.« (Ekstra Bladet, 13.10.2005).

NOTE: Per Hovgaard blev politianmeldt for overtrædelse af racismeparagraffen på baggrund af ovenstående to udtalelser, men i december 2006 afviste politiadvokat Michael Jørgensen at føre sagen for domstolene. (Jf. Århus Stiftstidende, 31.12.2005). REL.

»Al Qaida-netværket har tråde ind til samtlige moskéer i Danmark.« (Ekstra Bladet, 13.10.2005).

»Julen står for døren, og hele bundtet af organisationer med 'Red Barnet' i front er i gang med at bede om almisser til børn og ældre verden over. Medierne står i kø for at beskrive, hvorfor lille Helle vil give sit bedste legetøj, samtidig med at far og mor har fundet frem til, at de har et lager af ting og sager og mærkevaretøj, de aldrig har haft i brug og gerne vil give væk. Al denne kvalmende velgørenhed går så til værdigt trængende i ulande, naturligvis mod passende betaling til dem, der administrerer almisserne.« (Ekstra Bladet, 29.11.2004).

»... der findes nogle få præster, der har indset faren ved den muslimske fremrykning i Danmark, som på sigt kun kan medvirke til, at Danmark mister sin integritet og bliver som alle andre steder, hvor de kristne og muslimerne bor dør om dør, et land med evig krig, terror og alt, hvad fanatisk religiøsitet ellers fører med sig.« (Ekstra Bladet, 15.10.2004).

»En dansker, der ikke frygter den store indvandring, og hvad den har ført med sig af vold, voldtægt, røverier, og anden form for kriminalitet, er efter min mening en person, man kan overbevise om, at Jorden er flad.« (JP Århus, 7.10.2003).

NOTE: Per Hovgaard er også ude med riven efter andre minoriteter, f.eks. homoseksuelle: »Der skal ingenting til, før bøsser og lesbiske føler sig forfulgte, alt imens de holder 'Copenhagen Pride', hvor mere eller mindre ulækre mænd og kvinder partout skal fremvise deres attributter. Hvis så f.eks. undertegnede giver udtryk for, at man godt kunne smække lidt mindre højlydt med 'skabsdørene', er jeg omgående stemplet som menneskefjendsk. Jeg er ved at brække mig over bøsser og lesbiske, der i forkælet, navlebeskuende egoisme opfører sig som forkælede børn.« (Ekstra Bladet, 9.8.2005). REL.