Humanisme.dk

    FORSIDE | INFO | KONTAKT | REGISTER | SØGNING | ANBEFALINGER: FILM & BØGER & LINKS
    INSPIRATION: LEVENDE BILLEDER | CITATER | DOKUMENTATION: NATIONALISTISK PROPAGANDA

Facebook: Like Humanisme.dk
Facebook: Friend Rune Engelbreth Larsen
Alle månedens opdateringer
Om Rune Engelbreth Larsen
Biografi
Rune Engelbreth Larsen på Twitter
Rune Engelbreth Larsen på Youtube
Rune Engelbreth Larsens forfatterskab
Foredrag af Rune Engelbreth Larsen
Links
Rune Engelbreth Larsens genopdagelse af Danmarks landskaber i fotos
Digte af Rune Engelbreth Larsen
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
Danmarks Løver - frihedsbevægelsen
Panhumanism.com - Rune Engelbreth Larsen på engelsk
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
...
Kontakt Humanisme.dk
Humanisme.dk
eXTReMe Tracker

Indvandrerfjendtlig polemik og propaganda

Én af de knap 100 personer, der figurerer i en dokumentarisk citatsamling med forskellige typer indvandrerfjendtlig polemik eller decideret propaganda, der har karakteriseret integrations- og indvandrerdebatten. Spændvidden er altså stor, ikke mindst af hensyn til den dokumentariske værdi: Fra stærkt negative generaliseringer og stigmatiserende fordomsfuldhed i den ene ende af skalaen til racistisk retorik i den anden - samt relevante udsagn i relation hertil. Et samlet dokument med alle citater findes her.


Michael Pihl

Lokalmand for Dansk Folkeparti i Sorø, tidligere bestyrelsesmedlem af Trykkefrihedsselskeabet, folketingskandidat for Dansk Folkeparti

»Tiden er inde til, at DF at gør op med sig selv om, hvorvidt samarbejdet med V og K bør fortsætte. Tiden er inde til at gøre oprør. For Danmark. For Folket. Tiden er inde til at genopfriske frihedens træ med politisk korrekte borgerliges blod. Med EU-tyranners blod.« (Frederiksborgs Amts Avis, 1.8.2008).

NOTE: Ovenstående parafrase over et berømt og berygtet citat af Thomas Jefferson skrev Michael Pihl i et debatindlæg, fordi det kom frem, at EF-domstolen og EU-retten underkender en række af de stramme danske udlændingeregler. En uge senere blev læserbrevet en historie i Information, hvor Pihl trak indholdet af sin formulering tilbage: »Jeg har ladet mig rive med af min egen retorik. Det er selvfølgelig symbolsk - det er ikke noget med, at jeg opfordrer til, at vi skal ud og slå nogen ihjel.« (Information, 8.8.2008).

Dansk Folkepartis politiske ordfører, Peter Skaarup, tog ved samme lejlighed afstand fra Pihls formulering: »Dansk Folkeparti er enig i, at EU vil underminere den danske udlændingelovgivning med de domstolsafgørelser, der har været. Men sådan som han beskriver det, hvor det virker, som om at man skal bruge vold for at nå sine mål - det er jo naturligvis ikke noget, vi går ind for. Heldigvis har han også taget afstand fra sine udtryksmåder igen.« (Information, 8.8.2008).

Dermed var der ikke mere at sige om den sag. Overflødigt at bemærke, at havde en tilsvarende udtalelse set dagens lys i debatindlæg fra en muslim, havde vi set historien florere i samtlige medier, og den ene politiske ordfører efter den anden ville været trådt frem med den skarpeste fordømmelse. Dansk Folkeparti bliver derimod i stigende grad fredet.

Læs også: Michael Pihl: Blod over EU-tyranner. REL.

»Vore byer brænder. Vor frihed anfægtes. Vort land invaderet af en aggressiv erobringsreligion. Muslimske stormtropper marcherer i vore gader under den »hellige« krigs banner. Afbrænding af skoler, børnehaver, biler og containere i boligkvarterer.« (Sjællandske, 25.2.2008).