Humanisme.dk

    FORSIDE | INFO | KONTAKT | REGISTER | SØGNING | ANBEFALINGER: FILM & BØGER & LINKS
    INSPIRATION: LEVENDE BILLEDER | CITATER | DOKUMENTATION: NATIONALISTISK PROPAGANDA

Facebook: Like Humanisme.dk
Facebook: Friend Rune Engelbreth Larsen
Alle månedens opdateringer
Om Rune Engelbreth Larsen
Biografi
Rune Engelbreth Larsen på Twitter
Rune Engelbreth Larsen på Youtube
Rune Engelbreth Larsens forfatterskab
Foredrag af Rune Engelbreth Larsen
Links
Rune Engelbreth Larsens genopdagelse af Danmarks landskaber i fotos
Digte af Rune Engelbreth Larsen
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
Danmarks Løver - frihedsbevægelsen
Panhumanism.com - Rune Engelbreth Larsen på engelsk
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
...
Kontakt Humanisme.dk
Humanisme.dk
eXTReMe Tracker

Indvandrerfjendtlig polemik og propaganda

Én af de knap 100 personer, der figurerer i en dokumentarisk citatsamling med forskellige typer indvandrerfjendtlig polemik eller decideret propaganda, der har karakteriseret integrations- og indvandrerdebatten. Spændvidden er altså stor, ikke mindst af hensyn til den dokumentariske værdi: Fra stærkt negative generaliseringer og stigmatiserende fordomsfuldhed i den ene ende af skalaen til racistisk retorik i den anden - samt relevante udsagn i relation hertil. Et samlet dokument med alle citater findes her.


Michael Ellegaard (f. 1967)

Formand for Frit Danmark (stillede op til kommunalvalget i 2005 i Odense); tidl. formand for Fyns Afdelingen af Fælleslisten Mod Indvandringen; byrådskandidat for Nationalpartiet Danmark i 1993

NOTE: I januar 2007 opfordrede Michael Ellegaard alle medlemmer af den yderligtgående nationalistiske forening Frit Danmark til at bevæbne sig med luftgeværer, fordi han ikke mener, at politiet beskytter foreningen tilstrækkeligt mod angreb fra venstreorienterede og indvandrere. Jydske Vestkysten skriver: »Han har selv købt flere våben. De kan på 35 meters afstand skyde gennem hovedet på en død gris, forklarer han« (19.1.2007). En våbenmekaniker ved Rigspolitiets Våbentekniske Afdeling kalder geværerne »meget, meget farlige« og understreger: »De kan sagtens slå ihjel.« Læs mere her: 'Frit Danmark' bevæbner sig. REL.

»Islam som ideologi er og bliver en femte kolonne i vort samfund - en tikkende tidsindstillet bombe, som er indstillet til at gå af den dag hvor islamisterne ved hjælp af deres høje fertilitetsrate og det representative demokrati kan afskaffe vort samfund som vi kender det idag , og på helt legal vis indføre deres djævletro som den officielle tro/lov og levemåde i Danmark!« (Tale, fritdk.dk, 28.1.2006).

»Når vi taler om fremmede, så er det jo især muslimer, vi taler om. Hvis vi for eksempel ser på Vollsmose, så er det jo især muslimerne, der laver vold, kriminalitet og begår voldtægt.« (Fyens Stiftsttidende, 7.10.2005).