Humanisme.dk

    FORSIDE | INFO | KONTAKT | REGISTER | SØGNING | ANBEFALINGER: FILM & BØGER & LINKS
    INSPIRATION: LEVENDE BILLEDER | CITATER | DOKUMENTATION: NATIONALISTISK PROPAGANDA

Facebook: Like Humanisme.dk
Facebook: Friend Rune Engelbreth Larsen
Alle månedens opdateringer
Om Rune Engelbreth Larsen
Biografi
Rune Engelbreth Larsen på Twitter
Rune Engelbreth Larsen på Youtube
Rune Engelbreth Larsens forfatterskab
Foredrag af Rune Engelbreth Larsen
Links
Rune Engelbreth Larsens genopdagelse af Danmarks landskaber i fotos
Digte af Rune Engelbreth Larsen
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
Danmarks Løver - frihedsbevægelsen
Panhumanism.com - Rune Engelbreth Larsen på engelsk
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
...
Kontakt Humanisme.dk
Humanisme.dk
eXTReMe Tracker

Indvandrerfjendtlig polemik og propaganda

Én af de knap 100 personer, der figurerer i en dokumentarisk citatsamling med forskellige typer indvandrerfjendtlig polemik eller decideret propaganda, der har karakteriseret integrations- og indvandrerdebatten. Spændvidden er altså stor, ikke mindst af hensyn til den dokumentariske værdi: Fra stærkt negative generaliseringer og stigmatiserende fordomsfuldhed i den ene ende af skalaen til racistisk retorik i den anden - samt relevante udsagn i relation hertil. Et samlet dokument med alle citater findes her.


Knud Madsen

Dansk Folkeparti, næstformand i Dansk Folkeparti i Hedensted Kommune; tidl. byrådsmedlem i Hedensted kommune (1997-2005); tidl. medlem af Centrumdemokraterne (1976-1992)

»Mange rettroende muslimer anser Khader for at være demokrat og kultur-muslim. Det er uforeneligt med rettroende muslimers opfattelse af islam som en lovreligion. På den baggrund kan etableringen af Ny Alliance medføre, at grøfterne mellem moderate muslimer og fundamentalistiske muslimer i Danmark bliver gravet dybere med vold til følge . I mange muslimske lande i Mellemøsten fordobles indbyggerantallet på mindre end 25 år, samtidig med at i Danmark og i andre kristne lande i Europa er fødselstallet faldende. Det er helt klart, at med en regering der får en muslim som minister, ja måske statsminister, vil det blive åbnet op for en større indvandring og flere asylsøgere fra overbefolkede muslimske lande i Mellemøsten, der ikke kan eller vil integreres i Danmark, med den følgevirkning, at fremmed-ghettoerne vil vokse og vokse.« (Horsens Folkeblad, 14.5.2007).