Humanisme.dk

    FORSIDE | INFO | KONTAKT | REGISTER | SØGNING | ANBEFALINGER: FILM & BØGER & LINKS
    INSPIRATION: LEVENDE BILLEDER | CITATER | DOKUMENTATION: NATIONALISTISK PROPAGANDA

Facebook: Like Humanisme.dk
Facebook: Friend Rune Engelbreth Larsen
Alle månedens opdateringer
Om Rune Engelbreth Larsen
Biografi
Rune Engelbreth Larsen på Twitter
Rune Engelbreth Larsen på Youtube
Rune Engelbreth Larsens forfatterskab
Foredrag af Rune Engelbreth Larsen
Links
Rune Engelbreth Larsens genopdagelse af Danmarks landskaber i fotos
Digte af Rune Engelbreth Larsen
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
Danmarks Løver - frihedsbevægelsen
Panhumanism.com - Rune Engelbreth Larsen på engelsk
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
...
Kontakt Humanisme.dk
Humanisme.dk
eXTReMe Tracker

Indvandrerfjendtlig polemik og propaganda

Én af de knap 100 personer, der figurerer i en dokumentarisk citatsamling med forskellige typer indvandrerfjendtlig polemik eller decideret propaganda, der har karakteriseret integrations- og indvandrerdebatten. Spændvidden er altså stor, ikke mindst af hensyn til den dokumentariske værdi: Fra stærkt negative generaliseringer og stigmatiserende fordomsfuldhed i den ene ende af skalaen til racistisk retorik i den anden - samt relevante udsagn i relation hertil. Et samlet dokument med alle citater findes her.


John Hørbo

Pastor emeritus, Islamkritisk Netværk

»I dag er fjenden islam. Fjende af kristendommen, fordi islam benægter sandheden, at Gud blev menneske i Jesus Kristus. Den, som ikke er med Jesus, er imod. Den, som ikke samler med ham, spreder. Men elsk denne fjende, siger Jesus. Hvorledes gør vi det? Det gør vi ved at gå i dialog med fjenden. Hvorledes foregår denne dialog? Den foregår således: Kære muslim, du dyrker djævelen uden at vide det. Omvend dig til kristendommen.« (Jyllands-Posten, 9.7.2006).

»For den, som tror på kristendommens sandhed, kan islam ikke være andet end en dæmonisk vildfarelse af farligste karakter.« (Jyllands-Posten, 6.1.2006).

»For kristentroen fremtræder islam som en forfærdende vildfarelse og gudsbespottelse, fordi man erklærer dele af Guds skabelse for uren, bestemt mad og bestemte dyr o.s.v. og fordi man frækt hævder, at Jesus ikke er Guds søn og verdens eneste frelser. Muslimske tanker er ren blasfemi. Trods denne dybe modsætning mellem islam og kristentroen, så står mennesket i islam over for en instans, der holder individet på plads i familien og ædru i bogstaveligste forstand. Sådan vokser og styrkes muslimens familieliv, og der fødes som bekendt mange børn i den islamiske familie, og de opdrages til familietroskab. Denne religiøsitet er mere end nok til at besejre et dekadent Europa, som end ikke vil vedkende sig sit eget religiøse udgangspunkt.« (Jyllands-Posten, 19.10.2005).