Humanisme.dk

    FORSIDE | INFO | KONTAKT | REGISTER | SØGNING | ANBEFALINGER: FILM & BØGER & LINKS
    INSPIRATION: LEVENDE BILLEDER | CITATER | DOKUMENTATION: NATIONALISTISK PROPAGANDA

Facebook: Like Humanisme.dk
Facebook: Friend Rune Engelbreth Larsen
Alle månedens opdateringer
Om Rune Engelbreth Larsen
Biografi
Rune Engelbreth Larsen på Twitter
Rune Engelbreth Larsen på Youtube
Rune Engelbreth Larsens forfatterskab
Foredrag af Rune Engelbreth Larsen
Links
Rune Engelbreth Larsens genopdagelse af Danmarks landskaber i fotos
Digte af Rune Engelbreth Larsen
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
Danmarks Løver - frihedsbevægelsen
Panhumanism.com - Rune Engelbreth Larsen på engelsk
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
...
Kontakt Humanisme.dk
Humanisme.dk
eXTReMe Tracker

Indvandrerfjendtlig polemik og propaganda

Én af de knap 100 personer, der figurerer i en dokumentarisk citatsamling med forskellige typer indvandrerfjendtlig polemik eller decideret propaganda, der har karakteriseret integrations- og indvandrerdebatten. Spændvidden er altså stor, ikke mindst af hensyn til den dokumentariske værdi: Fra stærkt negative generaliseringer og stigmatiserende fordomsfuldhed i den ene ende af skalaen til racistisk retorik i den anden - samt relevante udsagn i relation hertil. Et samlet dokument med alle citater findes her.


Jack Malmgreen

Dansk Folkeparti (1995-2005), byrådsmedlem i Slagelse (1995-2005)

»I disse dage hører vi, at en fra Dansk Folkeparti på en hjemmeside har givet udtryk for, at vi i vort land som i hele Europa har fået nogle, som kan sammenlignes med ondartede svulster i samfundet. Hvad kan man ellers sammenligne organisationer som f.eks. Hisb-ut-Tahrir, som åbenlyst erklærer krig mod alt, hvad der er vestligt. Det må da stå helt klart, at det ikke bare er nogle få stykker. Der er virkelig mange muslimer, der sympatiserer med disse galninge og er klar til at myrde løs på danskerne, som der er trusler om. Men også på familiemedlemmer, der ikke følger deres parole. (...) De, der hænger fast i sådanne tåbelige kulturer, er kommet til et forkert land. Vi må bede dem om at forlade os. Ellers burde de udvises uanset om de uberettiget har fået et papir, der siger de må kalde sig danske (for det er de jo ikke). På samme måde som et misbrugt kørekort eller jagttegn kan tilbagekaldes. Hvis vi ikke slår hårdt ned på sådanne forfærdende tiltag, så risikerer vi, at de tager overhånd. Der burde ikke være en eneste i vort land, der ville overhøre sådanne udtalelser uden at reagere.« (Sjællands Tidende 6.9.2005)

NOTE: Jack Malmgren meldte sig ud af Dansk Folkeparti i protest (efter at have været medlem siden stiftelsen af partiet), da partiledelsen ville have ham til at trække ovenstående tilbage. REL.