Humanisme.dk

    FORSIDE | INFO | KONTAKT | REGISTER | SØGNING | ANBEFALINGER: FILM & BØGER & LINKS
    INSPIRATION: LEVENDE BILLEDER | CITATER | DOKUMENTATION: NATIONALISTISK PROPAGANDA

Facebook: Like Humanisme.dk
Facebook: Friend Rune Engelbreth Larsen
Alle månedens opdateringer
Om Rune Engelbreth Larsen
Biografi
Rune Engelbreth Larsen på Twitter
Rune Engelbreth Larsen på Youtube
Rune Engelbreth Larsens forfatterskab
Foredrag af Rune Engelbreth Larsen
Links
Rune Engelbreth Larsens genopdagelse af Danmarks landskaber i fotos
Digte af Rune Engelbreth Larsen
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
Danmarks Løver - frihedsbevægelsen
Panhumanism.com - Rune Engelbreth Larsen på engelsk
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
...
Kontakt Humanisme.dk
Humanisme.dk
eXTReMe Tracker

Indvandrerfjendtlig polemik og propaganda

Én af de knap 100 personer, der figurerer i en dokumentarisk citatsamling med forskellige typer indvandrerfjendtlig polemik eller decideret propaganda, der har karakteriseret integrations- og indvandrerdebatten. Spændvidden er altså stor, ikke mindst af hensyn til den dokumentariske værdi: Fra stærkt negative generaliseringer og stigmatiserende fordomsfuldhed i den ene ende af skalaen til racistisk retorik i den anden - samt relevante udsagn i relation hertil. Et samlet dokument med alle citater findes her.


Harry Vinter (f. 1951)

Den Danske Forening, tidl. formand (2001-2007), styrelsesmedlem siden 1990

»Problemet med Muhammed er, at hans personlige væremåde anses for efterlignelsesværdig af alle muslimer. Med drab og incest og hele pivtøjet. Derfor drager muslimer ud i verden og hærger med bomber og krumsabler.« (http://dendanskeforening.blogspot.com, 14.6.2007).

»Muslimers adfærd ligger udenfor civiliserede menneskers fatteevne.« (http://dendanskeforening.blogspot.com, 19.5.2007).

»Jeg har ikke større tiltro til 'demokratiske muslimer' end jeg ville have til 'nazister for fred'.« (http://dendanskeforening.blogspot.com, 19.11.2006).

»Mange, der har kørt med tog forbi Svanemøllen Station i Københavns nordlig udkant, har studset over synet af en minaret, som rager op få meter fra stationsbygningen. Der er imidlertid ingen moske på stedet, og det minaretlignende tårn er ingen minaret, selvom det blandt de lokale er kendt under denne benævnelse. Lidt har tårnet imidlertid til fælles med det arabiske forbillede. Dels er det, som bliver lukket ud foroven, ikke altid særlig behageligt, dels står tårnets nederste del bogstaveligt talt 'i slam' til knæene. Tårnet er nemlig i virkeligheden udluftningskanal for kloakpumpestationen, der leder byens flydende affald bort fra havnen ud i Øresund. (...) I dag er det fjerne og eksotiske blevet ubehageligt nærværende, og i dag ville ingen arkitekt, som har livet kært, finde på at lade sig inspirere af arabisk kultur til noget som helst morsomt indslag i bybilledet. Både slam og islam er skam alvorlige sager!« (Danskeren nr. 3/2006).

»Gammeldanskerne boltrer sig i bølgerne og spiller bold på stranden, og de nyder at være i solen og opsamle vitaminer til den mørke tid. Muhamedanerne foretager sig intet aktivt. De lurekigger. En anden ting falder i øjnene: Gruppen af muhamedanere består kun af kvinder og børn. Mændene glimrer ved deres fravær. Muhamedanske mænd og kvinder kan ikke hygge sig sammen som ligeværdige mennesker. De skal holdes adskilt. Men hvor er de muhamedanske mænd da henne? Er de i gang med at udfolde deres charme overfor de letlevende gammeldanske kvinder et andet sted på stranden? - Herreløse kvinder, som de svage danske mænd ikke sørger for at holde styr på. Eller er de optaget af at bage pizzaer og stege shawarma inde i byen? Det melder historien ikke noget om. Men vi kan konstatere, at det er overladt til kvinderne at tage sig af de mange børn, som om få år må formodes at skulle tage det endelige opgør med de skamløse vantro og lære dem at efterleve de forbud og påbud, som Allah og hans profet har foreskrevet.« (Danskeren nr. 3/2006).

»Selv kan de [kosovoalbanere] ikke finde ud af at sætte gang i et 'pulserende liv'. Nu vil de gerne have adgang til den tilbageværende kristne del af Kosovo. Og når de har fået fordrevet de sidste kristne derfra, vil de gerne vandre videre ind i det tilbageværende Serbien, - eller til andre tilbageværende kristne dele af Europa. Sådan vil de lidt efter lidt kunne lægge hele verden øde. Selv kan de ikke finde ud af at slå et søm i en lort uden at ødelægge begge dele. Det er muhamedanismen i en nøddeskal.« (Den Danske Forenings blog, 30.8.2006).

»Muhamedanere i Pakistan har udlovet en dusør på 50.000 kr. for drab på hver af de 12 tegnere, som fornyelig havde tegninger af den såkaldte profet Muhammed i Jyllands-Posten. Det kunne man tage let på, trække på skuldrene af og grine af, hvis det ikke lige var fordi, at ansvarsløse politikere i løbet af de seneste 25 år har lukket flere hundrede tusinde potentielle mordere ind i landet under falske deklarationer som 'kulturberigelse' og 'farverigt fællesskab'. Der ligger et tungt moralsk ansvar på skuldrene af politikere som Marianne Jelved, som i løbet af ganske få år har haft held til at fjerne danskernes tryghed og gøre os alle til gidsler.« (www.dendanskeforening.dk, 3.12.2005).

»...foreningens næstformand Poul Vinther Jensen har sammenlignet den muslimske invasion af Vesteuropa med en ny pest. På samme måde omtalte Hartvig Frisch i sin tid nazismen som 'Pest over Europa'. Synspunktet er ikke påfaldende i lyset af den foreliggende situation. Det adskiller sig som bekendt heller ikke indholdsmæssigt fra, hvad fremtrædende personer i Dansk Folkeparti tidligere har givet udtryk for.« (Fyens Stiftstidende, 22.3.2002).