Humanisme.dk

    FORSIDE | INFO | KONTAKT | REGISTER | SØGNING | ANBEFALINGER: FILM & BØGER & LINKS
    INSPIRATION: LEVENDE BILLEDER | CITATER | DOKUMENTATION: NATIONALISTISK PROPAGANDA

Facebook: Like Humanisme.dk
Facebook: Friend Rune Engelbreth Larsen
Alle månedens opdateringer
Om Rune Engelbreth Larsen
Biografi
Rune Engelbreth Larsen på Twitter
Rune Engelbreth Larsen på Youtube
Rune Engelbreth Larsens forfatterskab
Foredrag af Rune Engelbreth Larsen
Links
Rune Engelbreth Larsens genopdagelse af Danmarks landskaber i fotos
Digte af Rune Engelbreth Larsen
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
Danmarks Løver - frihedsbevægelsen
Panhumanism.com - Rune Engelbreth Larsen på engelsk
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
...
Kontakt Humanisme.dk
Humanisme.dk
eXTReMe Tracker

Indvandrerfjendtlig polemik og propaganda

Én af de knap 100 personer, der figurerer i en dokumentarisk citatsamling med forskellige typer indvandrerfjendtlig polemik eller decideret propaganda, der har karakteriseret integrations- og indvandrerdebatten. Spændvidden er altså stor, ikke mindst af hensyn til den dokumentariske værdi: Fra stærkt negative generaliseringer og stigmatiserende fordomsfuldhed i den ene ende af skalaen til racistisk retorik i den anden - samt relevante udsagn i relation hertil. Et samlet dokument med alle citater findes her.


Alex Ahrendtsen (f. 1967)

MF Dansk Folkeparti (2011-), folketingskandidat (2005-2011), medlem af Odense byråd (2005-2011)

»Sammenligningen med nazismen er hård - den er endda meget hård, men det er da min opgave som politiker at fortælle, hvad islam står for. Og som troende kristen er det da min fremmeste opgave. (...) Koranen er jo nærmest religiøs nazisme.« (Politiken, 15.11.2005).

»Verdenshistorien er rig på eksempler på, at det går galt, når der kommer en massiv muslimsk indvandring. I alle de lande, hvor muslimer og kristne har været der samtidig, er de kristne blevet myrdet og forfulgt. Hvorfor skulle det være anderledes i Danmark.« (Fyens Stiftstidende, 5.11.2005).

»I skolerne sker der en ensretning mod det multikulturelle på bekostning af dansk kultur. Vollsmose er en byld, og når man trykker på den, gør den ondt. Det er en bydel med mange kriminelle, der hærger andre steder i byen. Og når vi bruger penge på Vollsmoseindsatsen er det at belønne et uro-center. Jeg ser Vollsmose som en elefant, der altid har sin snabel nede i den ene eller anden kommunale kasse.« (Debatmøde arrangeret af Fyens Stiftstidende, 16.11.2004; citeret flere gange i avisen, bl.a. 18.11.2004).