Humanisme.dk

    FORSIDE | INFO | KONTAKT | REGISTER | SØGNING | ANBEFALINGER: FILM & BØGER & LINKS
    INSPIRATION: LEVENDE BILLEDER | CITATER | DOKUMENTATION: NATIONALISTISK PROPAGANDA

Facebook: Like Humanisme.dk
Facebook: Friend Rune Engelbreth Larsen
Alle månedens opdateringer
Om Rune Engelbreth Larsen
Biografi
Rune Engelbreth Larsen på Twitter
Rune Engelbreth Larsen på Youtube
Rune Engelbreth Larsens forfatterskab
Foredrag af Rune Engelbreth Larsen
Links
Rune Engelbreth Larsens genopdagelse af Danmarks landskaber i fotos
Digte af Rune Engelbreth Larsen
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
Danmarks Løver - frihedsbevægelsen
Panhumanism.com - Rune Engelbreth Larsen på engelsk
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
...
Kontakt Humanisme.dk
Humanisme.dk
eXTReMe Tracker

Anbefalet: Thomas og Helena

Folketingsvalget 2011: Flere humanister på tinge ... Udprint

En humanistisk værdipolitiker er en folketingskandidat, der er anbefalet for at trodse den nationalistiske og populistiske tidsånd med skarphed og ekstraordinært humanistisk engagement og mod (Humanisme.dk).

De to seneste anbefalinger er Thomas Horn, der stiller op for Socialdemokraterne i Nordsjællands Storkreds, og Helena Mosskov Starcke, der stiller op for Socialistisk Folkeparti i Nordjyllands storkreds - ingen af dem sidder i Folketinget i dag.

Thomas Horn har taget markant stilling imod den politiske tendens til at følge i hælene på Dansk Folkeparti og skrev i november 2010 om regeringens pointsystem:

Det skal være slut med at prøve at følge trop på Dansk Folkepartis evige higen efter nye stramninger. Dansk Folkeparti har meldt ærligt ud om, at regeringen gennemfører deres politik i etaper og at denne udlændingeaftale ikke er et mål, men blot et skridt på vejen.

Tiden er derfor inden til, at vi som opposition står af strammer-toget og viser at vi trods en ganske stram udlændingepolitik, har et menneskesyn der ligger til grund for vores politik som er meget fjernt fra Regeringens og Dansk Folkeparti.

Helena Mosskov Starcke er ligeledes en urokkelig stemme i udlændingepolitikken, der ligesom Thomas Horn ikke lader Dansk Folkeparti diktere sine synspunkter. I november 2010 skrev hun f.eks.:

Det er ikke danske værdier at skamme enkelte mennesker ud. Det er uværdigt i den politiske debat, at beskylde indvandrere for at have taget vores saft og kage. Det er skammeligt at henvise til horder af indvandrere, som tog saftevand og kage på fødeafdelingen på Køge Sygehus. Fødeafdelingen lukkede for 20 år siden. Det handler nærmere om vi har fået en større viden om hygiejne på sygehusene. Personalet serverer for patienterne for at undgå risiko for smitte.

Muhammedtegningerne blev en diskussion om ytringsfrihed. Men ytringsfrihed handler ikke om at sige alt hvad man har lyst til. Lad os dog holde en anstændig tone og beholde lidt omtanke i forhold til ytringsfriheden. Vi behøver ikke at kæfte op og krænke andre mennesker, deres religion eller overbevisninger ved enhver given lejlighed.

Flere kandidater er på vej.

Se listen over alle anbefalede kandidater med flere oplysninger om de enkelte: Anbefalede humanistiske værdipolitikere.

Rune Engelbreth Larsen, 8.2.2011