Humanisme.dk

    FORSIDE | INFO | KONTAKT | REGISTER | SØGNING | ANBEFALINGER: FILM & BØGER & LINKS
    INSPIRATION: LEVENDE BILLEDER | CITATER | DOKUMENTATION: NATIONALISTISK PROPAGANDA

Facebook: Like Humanisme.dk
Facebook: Friend Rune Engelbreth Larsen
Alle månedens opdateringer
Om Rune Engelbreth Larsen
Biografi
Rune Engelbreth Larsen på Twitter
Rune Engelbreth Larsen på Youtube
Rune Engelbreth Larsens forfatterskab
Foredrag af Rune Engelbreth Larsen
Links
Rune Engelbreth Larsens genopdagelse af Danmarks landskaber i fotos
Digte af Rune Engelbreth Larsen
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
Danmarks Løver - frihedsbevægelsen
Panhumanism.com - Rune Engelbreth Larsen på engelsk
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
...
Kontakt Humanisme.dk
Humanisme.dk
eXTReMe Tracker

Dansk Socialistisk Folkeparti enige om apartheid-udlændingelov?

Af Rune Engelbreth Larsen Udprint

Socialdemokraterne har med Henrik Dam Kristensen i front sagt foreløbigt god for den indvandringslov, som Dansk Folkeparti jubler over som den strammeste indvandringslov i Europa.

Lad os lige få den igen:

S: Den strammeste indvandringslov i Europa? Tjah tak.

Nu kan alle vist forstå, hvorfor samme Henrik Dam Kristensen i modsætning til tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen ikke vil inkludere Dansk Folkeparti blandt de højreradikale ekstremister, der skal bekæmpes politisk - som DF-kopist ligger han alt, alt, alt for tæt på Kjæsgaard & Co.

Socialdemokraterne er åbenbart flintrende ligeglade med Enhedslisten og De Radikale, som de forventer vil sluger samme udlændingepolitik som VKO - en politik, som Enhedslistens Johanne Schmidt-Nielsen uden omsvøb og fuldkommen præcist har karakteriseret som social apartheid, som De Radikales Morten Østergaard kalder »et ekstremt indgreb i den personlige frihed«, og hvorom hans partifælle Zenia Stampe konkluderer: »Lars Løkke vil ressourcehygiejne. Pia Kjærsgaard vil kulturhygiejne. Birthe Rønn Hornbech vil religionshygiejne.«

Velbekomme.

Udenlandske ægteskabsfæller skal sorteres efter indtægtsklasse og uddannelsesniveau, og man skal nu stille en bankgaranti på intet mindre end 100.000 kr. for at få en udenlandsk ægtefælle til landet.

Det er lige så sygt som en dystopisk science fiction-film.

SF's menneskerettighedsordfører, Kamal Qureshi, tog behørigt afstand fra forslaget med ordene: »Det er så trist at se, hvordan regeringen påtager sig at stikke retningslinjer ud for, hvem unge må gifte sig med, baseret på så gammeldags patriarkalske logikker, som man i Mellemøsten ville gnide sig i hænderne over.«

Han blev imidlertid først irettesat af Socialdemokraternes førnævnte diskriminationsindpisker, Henrik Dam Kristensen, for dernæst at blive korrigeret af SF's egen diskriminationsindpisker Astrid Krag, der indtil videre er positiv (dr.dk, 8.11.2010).

Lad os lige få den igen:

SF: Den strammeste indvandringslov i Europa? Tjah tak.

Det bliver spændende at se, hvilke humanister der er tilbage i SSF den kommende tid - lader de sig tæske til tavshed af underdanig partiloyalitet af Dam Kristensen, Krag & Co., eller bliver der trukket en markant og utvetydig streg i sandet af dem, der endnu har modet til at sætte egen samvittighed øverst?

Indtil videre er Krags og Dam Kristensens udmeldinger klare indikationer på, at forskellen på SSF og VKO i udlændingepolitikken er indsnævret til ubetydelige decimaler - SSF er fuldt ud parate til at sætte ny Europa-rekord i disciplinen om at stramme diskriminationsskruen mest muligt.

APROPOS

> Vil du stemme SF, så husk ...

Rune Engelbreth Larsen
Blog: Engelbreth, Politiken.dk, 8.11.2010