Humanisme.dk

    FORSIDE | INFO | KONTAKT | REGISTER | SØGNING | ANBEFALINGER: FILM & BØGER & LINKS
    INSPIRATION: LEVENDE BILLEDER | CITATER | DOKUMENTATION: NATIONALISTISK PROPAGANDA

Facebook: Like Humanisme.dk
Facebook: Friend Rune Engelbreth Larsen
Alle månedens opdateringer
Om Rune Engelbreth Larsen
Biografi
Rune Engelbreth Larsen på Twitter
Rune Engelbreth Larsen på Youtube
Rune Engelbreth Larsens forfatterskab
Foredrag af Rune Engelbreth Larsen
Links
Rune Engelbreth Larsens genopdagelse af Danmarks landskaber i fotos
Digte af Rune Engelbreth Larsen
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
Danmarks Løver - frihedsbevægelsen
Panhumanism.com - Rune Engelbreth Larsen på engelsk
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
...
Kontakt Humanisme.dk
Humanisme.dk
eXTReMe Tracker

Udlændingeservice som Kjærsgaards forlængede arm

Af Rune Engelbreth Larsen Udprint

Udlændingeservice har ageret som Dansk Folkepartis forlængede arm og systematisk fortiet, at danske statsborgere med udenlandske ægtefæller slet ikke har behøvet flytte til udlandet for at undgå Danmarks 24-års regel og tilknytningskrav. Dette organ med et misvisende navn af orwellske dimensioner har behændigt undladt at fortælle, at et sommerjob i et andet EU-land på en periode af blot to-ti uger er tilstrækkeligt til, at man kan bosætte sig i Danmark med sin udenlandske ægtefælle - i nogle tilfælde har man sågar direkte fejlinformeret og hævdet, at markant længere ophold i udlandet var nødvendigt.

Dertil kommer, at en nyere afgørelse fra EF-domstolen betyder, at man heller ikke er tvunget til at have et job på hånden, hvis man vender tilbage til Danmark med en familiesammenført ægtefælle - heller ikke dét, har Udlændingeservice fortalt.

Markante erstatninger bør være en selvfølge for enhver, der er blevet fejlinformeret - eller har fået relevante oplysninger fortiet - og alle omkostninger bør indlysende betales for de ægtepar, som nu kan vende tilbage til Danmark, hvis de ønsker det.

Ingen grund til omsvøb: Systemet har været pilråddent! Udlændingeservice har slet og ret optrådt som politisk filial for en indvandrerfjendsk politik - og det på et område af de mest usympatiske: Kriminalisering af kærlighed.

Afsløringen gør et i forvejen grotesk politisk virkelighed endnu mere absurd - eller som jeg skrev i anledning af Ægteskab uden Grænsers ti års jubilæum i oktober 2006:

Kan det blive mere absurd og totalitært end at bekæmpe forældre og familier, som tvinger deres børn til at gifte sig mod deres vilje og kærlighed, ved at tvinge ANDRE til IKKE at gifte sig eller bo sammen med den, de elsker?

Svaret burde være indlysende. Beslutningstagerne gør sig her skyldige i en forbrydelse, der er værre end de følelsesforstyrrede familier, som underkender deres egne børns vilje og hjerte. At forhindre elskende i at bo sammen, at gøre kærlighed til et spørgsmål om »tilknytning« og »formue« er så grotesk, at det alene burde høre hjemme i en dystopisk science fiction-fortælling.

APROPOS: Hyldest til kærligheden på tværs af grænser

Rune Engelbreth Larsen
Blog: Engelbreth, Politiken.dk, 10.7.2008