Humanisme.dk

    FORSIDE | INFO | KONTAKT | REGISTER | SØGNING | ANBEFALINGER: FILM & BØGER & LINKS
    INSPIRATION: LEVENDE BILLEDER | CITATER | DOKUMENTATION: NATIONALISTISK PROPAGANDA

Facebook: Like Humanisme.dk
Facebook: Friend Rune Engelbreth Larsen
Alle månedens opdateringer
Om Rune Engelbreth Larsen
Biografi
Rune Engelbreth Larsen på Twitter
Rune Engelbreth Larsen på Youtube
Rune Engelbreth Larsens forfatterskab
Foredrag af Rune Engelbreth Larsen
Links
Rune Engelbreth Larsens genopdagelse af Danmarks landskaber i fotos
Digte af Rune Engelbreth Larsen
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
Danmarks Løver - frihedsbevægelsen
Panhumanism.com - Rune Engelbreth Larsen på engelsk
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
...
Kontakt Humanisme.dk
Humanisme.dk
eXTReMe Tracker

HUMANISME.DK • PRESSEMEDDELELSE Udprint

Martin Henriksen »frydes« over tortur


Louise Frevert foreslog i september 2005 at deportere småkriminelle muslimer til russiske fængsler, men overgås nu af Dansk Folkepartis Martin Henriksen, der vil udvise muslimske ægtemænd til direkte tortur og politisk forfølgelse, som det fremgår af hans seneste ugebrev.

I en lind strøm af generaliserende anti-islamiske udsagn om æresdrab og tørklæder understreger Henriksen, at han vil »frydes«, når muslimske mænd udleveres til »tortur og politisk forfølgelse«. Han skriver, at »den ENESTE årsag« til, at »mørke mænd« i Danmark terroriserer deres familier er »den islamiske indvandring«.

Dermed følger han op på en række ringeagtende generaliseringer fra de seneste uger, hvor han bl.a. har skrevet, at »islam er i sin grundvold en ondskab, som må og skal bekæmpes«. Han fjerner desuden reelt forskellen mellem islamister og muslimer: »Islamisterne er de aktive og udfarende muslimer, men de er muslimer, som alle andre muslimer.«

Henriksen kalder bl.a. »det muslimske fællesskab« og »selve antallet af muslimer« for »vores fælles fjende« og skriver, at det er »muslimernes forbandelse« at blive født ind i islam.

RUNE ENGELBRETH LARSEN UDTALER:

– I december 2005 kaldte Martin Henriksen islam for 'en terrorbevægelse', men blev hurtigt irettesat af statsministeren, hvorefter Henriksen få timer senere modererede sin udtalelse. I dag er Martin Henriksen ved at være på omgangshøjde med Louise Freverts berygtede hjemmesideartikler i usaglige generaliseringer og propagandistiske overdrivelser om muslimer, og han udstiller partiets dobbeltmoralske forhold til den vestlige retsstats-idé ved at hylde udvisninger til tortur og ligefrem 'frydes' ved tanken.

– Der kan ikke længere herske tvivl om, at der er tale om en bevidst strategi fra Dansk Folkepartis side om at skabe så negativt et klima over for landets muslimer, at integrationen umuliggøres, og et etnisk renset Danmark kan gennemtvinges.

En lang række citater fra Martin Henriksens ovenstående og tidligere islamofobiske artikler m.m. findes her.

RUNE ENGELBRETH LARSEN, PRESSEMEDDELELSE, 22.5.2006