Humanisme.dk

    FORSIDE | INFO | KONTAKT | REGISTER | SØGNING | ANBEFALINGER: FILM & BØGER & LINKS
    INSPIRATION: LEVENDE BILLEDER | CITATER | DOKUMENTATION: NATIONALISTISK PROPAGANDA

Facebook: Like Humanisme.dk
Facebook: Friend Rune Engelbreth Larsen
Alle månedens opdateringer
Om Rune Engelbreth Larsen
Biografi
Rune Engelbreth Larsen på Twitter
Rune Engelbreth Larsen på Youtube
Rune Engelbreth Larsens forfatterskab
Foredrag af Rune Engelbreth Larsen
Links
Rune Engelbreth Larsens genopdagelse af Danmarks landskaber i fotos
Digte af Rune Engelbreth Larsen
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
Danmarks Løver - frihedsbevægelsen
Panhumanism.com - Rune Engelbreth Larsen på engelsk
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
...
Kontakt Humanisme.dk
Humanisme.dk
eXTReMe Tracker

Meld klart ud om Århus Mod Moskeen

Af Rune Engelbreth Larsen Udprint

Århus Stiftstidende har afsløret, at ledelsen i Århus Mod Moskeen slet ikke bor i Århus – det er heller ikke vanskeligt at konstatere, at foreningen blot er Den Danske Forening i nye klæder.

Den retorik, som Århus Mod Moskeen gør brug af i den lokale valgkamp i Århus, er udtryk for galopperende paranoia, der omtaler moskeer som »kaserner« og ikke går af vejen for »debat« på kælder-niveauet, når Muhammed skal karakteriseres som »pædofil guerilla-ekspert«. Vi har sågar set dem forslå, at man bygger »en stor mur« om Gellerupparken, mens alle politikere, der støtter ønsket om en moské, beskyldes for at føre »samarbejdspolitik«.

Det er i den sammenhæng afslørende, at foreningens egen formand, Tomas Kierstein nøjes med at beklage, at nazisternes monstrøsiteter ikke var demokratisk besluttet: »Det, der derfor gjorde Hitlertyskland til et diktatur, var ikke de monstrøsiteter, som blev begået, men det at de blev begået, uden at folket ved en demokratisk proces havde haft muligheden for at forkaste eller bakke op om Hitlers politik. Det udemokratiske ved Hitlertyskland var ikke indholdet, men formen!«

Det var altså mindre slemt at udrydde seks millioner jøder, hvis bare det havde været besluttet ved en folkeafstemning? Tankegangen er fuldkommen grotesk.

Det er bestemt heller ikke »kun« indvandrere og muslimer, som foreningens repræsentanter hænger ud i grove vendinger. Per Hovgaard raser også mod det, han kalder »kvalmende velgørenhed« til u-landene (Ekstra Bladet, 29.11.2004), og går retorisk amok mod homoseksuelle: »Jeg er ved at brække mig over bøsser og lesbiske, der i forkælet, navlebeskuende egoisme opfører sig som forkælede børn.« (Ekstra Bladet, 9.8.2005).

Det er en mærkesag for Minoritetspartiet at modarbejde Århus Mod Moskeen i valgkampen såvel som byrådet. Det er selvfølgelig godt, at hele byrådet også tager afstand – men det er også let at tage afstand, når det ikke koster noget politisk. Derfor vil Minoritetspartiet opfordre pressen og vælgerne til at kræve et klart svar på, hvilke partier og byrådskandidater der utvetydigt vil afvise at give den mindste indrømmelse til Århus Mod Moskeen, også selv om de skulle blive tungen på vægtskålen!

Lad os få 100 procent klart at vide, om Nicolai Wammen og Louise Gade (og alle øvrige) er konsekvente, eller om de godt kan købes af Århus Mod Moskeen, hvis det blive nødvendigt i borgmesterkabalen?

Århus Stiftstidende, 21.10.2005