Humanisme.dk

    FORSIDE | INFO | KONTAKT | REGISTER | SØGNING | ANBEFALINGER: FILM & BØGER & LINKS
    INSPIRATION: LEVENDE BILLEDER | CITATER | DOKUMENTATION: NATIONALISTISK PROPAGANDA

Facebook: Like Humanisme.dk
Facebook: Friend Rune Engelbreth Larsen
Alle månedens opdateringer
Om Rune Engelbreth Larsen
Biografi
Rune Engelbreth Larsen på Twitter
Rune Engelbreth Larsen på Youtube
Rune Engelbreth Larsens forfatterskab
Foredrag af Rune Engelbreth Larsen
Links
Rune Engelbreth Larsens genopdagelse af Danmarks landskaber i fotos
Digte af Rune Engelbreth Larsen
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
Danmarks Løver - frihedsbevægelsen
Panhumanism.com - Rune Engelbreth Larsen på engelsk
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
...
Kontakt Humanisme.dk
Humanisme.dk
eXTReMe Tracker

Danmark er en kvinde | Anmeldelser (uddrag)

Af Rune Engelbreth Larsen Udprint

Lektørudtalelse

Lektørudtalelsen til Danmark er en kvinde - på genopdagelse i den danske natur fastslår, at bogen er bredt appellerende:

Indbydende og inspirerende bog om forfatterens genopdagelse af Danmarks natur og landskab som kilde til ny indsigt og fordybelse. Bogen appellerer til alle naturelskere og professionelle naturformidlere, samtidig med at bogen giver gode ideer til udflugtsmål.

I et godt og rigt sprog fortæller forfatteren og debattøren Rune Engelbreth Larsen om den begejstring over den danske naturs rigdom og skønhed, han nærmest som en åbenbaring har fået blik for. Som bymenneske kiggede han tidligere ud på naturen fra et bil- eller et togvindue og lod sig ikke særligt røre deraf. Men efter at have bevæget sig rundt og opdaget skønne naturperler i Danmark har Rune Engelbreth Larsen fået et nyt forhold til den danske naturarv og store dele af kulturarven, der altid har været en væsentlig inspirationskilde for forfattere og kunstnere. I bogen, der har format som liggende A4, 24 x 30 cm, beskrives en række smukke danske naturfænomener fra Skagen til Bornholm med gengivelse af forfatterens egne, utroligt smukke fotografier på venstresiderne, mens den letlæste tekst med righoldige henvisninger til litteratur og billedkunst løber på højresiderne.

Naturen og landskabet kan skabe "konkret og fælles betydning af, hvad Danmark er", og den smukke bog giver lyst til selv at komme ud og opleve det.

Poul Flou Pedersen
DBC, lektørudtalelse

Danmark er en kvinde - på genopdagelse i den danske natur kan købes i boghandler landet over eller bestilles her via Forlaget Dana.

Rune Engelbreth Larsen, 12. december 2009