Humanisme.dk

    FORSIDE | INFO | KONTAKT | REGISTER | SØGNING | ANBEFALINGER: FILM & BØGER & LINKS
    INSPIRATION: LEVENDE BILLEDER | CITATER | DOKUMENTATION: NATIONALISTISK PROPAGANDA

Facebook: Like Humanisme.dk
Facebook: Friend Rune Engelbreth Larsen
Alle månedens opdateringer
Om Rune Engelbreth Larsen
Biografi
Rune Engelbreth Larsen på Twitter
Rune Engelbreth Larsen på Youtube
Rune Engelbreth Larsens forfatterskab
Foredrag af Rune Engelbreth Larsen
Links
Rune Engelbreth Larsens genopdagelse af Danmarks landskaber i fotos
Digte af Rune Engelbreth Larsen
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
Danmarks Løver - frihedsbevægelsen
Panhumanism.com - Rune Engelbreth Larsen på engelsk
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
...
Kontakt Humanisme.dk
Humanisme.dk
eXTReMe Tracker

Intet retskaffent ved aktionen i Brorsons Kirke

Af Rune Engelbreth Larsen Udprint

Dette indlæg blev sendt som læserbrev til Kristeligt Dagblad, men blev ikke trykt:

I Kristeligt Dagblads leder kunne man for nylig læse: "Den statsmagt, der gik i aktion mod Brorsons kirke, var ikke kun en brutal magt, men også en retskaffen magt, der værnede om et af det vigtigste af demokratiets principper, at ingen må tilkæmpe sig deres egen ret. Heller ikke flygtninge med en ulykkelig skæbne." (14.8.2009).

Er det en fjende af retsstaten og en tilhænger af politikernes eklatante magtmisbrug, der skriver i Erik Bjeragers navn her?

Der er intet "retskaffent" ved den psykisk nedbrydende mishandling, irakerne i årevis har været udsat for i Danmarks asyllejre, mens de sagtens kunne være blevet i landet inden for lovens rammer. Der er intet "retskaffent" ved at fjerne psykisk nedbrudte flygtninge fra en kirke midt om natten, mens skræmte børn ser til. Der er intet "retskaffent" ved at hamre knipler i hovedet på fredelige demonstranter, som med lethed kunne være fjernet uden rå tærsk. Der er intet "retskaffent" ved den retssikkerhedsundergravende proces, hvormed deres og mange andres sager er blevet afgjort uden egentlige domstole.

Hvilket misbrug af ordene at klandre disse knuste mennesker for at "tilkæmpe sig deres egen ret"? Hvad andet kan man gøre end at "tilkæmpe" sig "sin egen ret", når netop al ret og rimelighed er fjernet?

Nej, dem, der bør klandres for at have "tilkæmpet" sig Uretten, Brutaliteten og Kynismen er Ekstra Bladets infame og løgnagtige propaganda om forholdene i Irak, integrationsministerens samvittighedsløse frygt for en skideballe fra Pia Kjærsgaard, og Helle Thorning-Schmidts hjerteløse medløberi.

Det klæder ikke Kristeligt Dagblad at deponere både hjerte og hjerne i samme dybfryser og foregøgle læserne, at der er noget som helst retskaffent ved den kulsorte plet på danmarkshistorien, som vi alle gennem medierne har været vidner til i Brorsons Kirke.

Rune Engelbreth Larsen
Humanisme.dk, 21.8.2009