Humanisme.dk

    FORSIDE | INFO | KONTAKT | REGISTER | SØGNING | ANBEFALINGER: FILM & BØGER & LINKS
    INSPIRATION: LEVENDE BILLEDER | CITATER | DOKUMENTATION: NATIONALISTISK PROPAGANDA

Facebook: Like Humanisme.dk
Facebook: Friend Rune Engelbreth Larsen
Alle månedens opdateringer
Om Rune Engelbreth Larsen
Biografi
Rune Engelbreth Larsen på Twitter
Rune Engelbreth Larsen på Youtube
Rune Engelbreth Larsens forfatterskab
Foredrag af Rune Engelbreth Larsen
Links
Rune Engelbreth Larsens genopdagelse af Danmarks landskaber i fotos
Digte af Rune Engelbreth Larsen
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
Danmarks Løver - frihedsbevægelsen
Panhumanism.com - Rune Engelbreth Larsen på engelsk
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
...
Kontakt Humanisme.dk
Humanisme.dk
eXTReMe Tracker

Liberal Alliances kovending: Fra afvisning til accept af DF-ministre

Af Rune Engelbreth Larsen Udprint

Simon Emil Ammitzbøll er gladeligt gået ud og har meddelt, at Liberal Alliance giver grønt lys for ministerbiler til Dansk Folkeparti:

»Vores vurdering er, at vi ikke giver vores vælgere mere indflydelse ved at sidde på bagsædet af en ministerbil. Så derfor har vi ingen problemer med, at eksempelvis Pia Kjærsgaard bliver minister.« (Politiken.dk, 12.8.2010).

Er der tale om en forbløffende kovending her, eller er der bare ingen som helst enighed mellem, hvad Anders Samuelsen mener om Dansk Folkepartis regeringsmuligheder, og hvad Simon Emil Ammitzbøll mener?

På Liberal Alliances landsmøde i 2009 sagde Anders Samuelsen jo ellers klokkeklart og fuldkommen utvetydigt, at partiet ville blokere for, at Dansk Folkeparti nogen sinde skulle få ministerposter:

»Det vil Liberal Alliance under ingen omstændigheder lægge navn til. Jeg kan love 100 procent, at når Liberal Alliance efter næste valg sidder på de afgørende mandater, så vil de blive brugt til effektivt at blokere for, at Pia Kjærsgaard og hendes proselytter får ministerposter. Der bliver ingen opbakning fra Liberal Alliance til en VKO-regering.« (www.liberalalliance.dk, 25.4.2009).

I de annoncer for partiet, som kører på internettet for tiden, får f.eks. SF's formand Villy Søvndal endvidere en ordentlig én over snuden af Anders Samuelsen, fordi han har tilnærmet sig Kjærsgaard. Det er pinagtigt, at Søvndal »er så vild med at være minister, at han lyder som et ekko af Pia Kjærsgaard«, siger Samuelsen her.

Gad vide, hvad Samuelsen så skal mene om sin partifælle, Ammitzbøll, der ikke bare vil forære et ekko af Kjærsgaard en ministerpost, men Pia Kjærsgaard selv?

Hvem tegner partilinjen her, Samuelsen i sin landsmødetale i 2009 eller Ammitsbøll i sin minister-invitation til Kjærsgaard?

APROPOS

> Borgerlig kritik af Dansk Folkeparti (citatsamling)

Rune Engelbreth Larsen
Blog: Engelbreth, Politiken.dk, 13.8.2010