Humanisme.dk

    FORSIDE | INFO | KONTAKT | REGISTER | SØGNING | ANBEFALINGER: FILM & BØGER & LINKS
    INSPIRATION: LEVENDE BILLEDER | CITATER | DOKUMENTATION: NATIONALISTISK PROPAGANDA

Facebook: Like Humanisme.dk
Facebook: Friend Rune Engelbreth Larsen
Alle månedens opdateringer
Om Rune Engelbreth Larsen
Biografi
Rune Engelbreth Larsen på Twitter
Rune Engelbreth Larsen på Youtube
Rune Engelbreth Larsens forfatterskab
Foredrag af Rune Engelbreth Larsen
Links
Rune Engelbreth Larsens genopdagelse af Danmarks landskaber i fotos
Digte af Rune Engelbreth Larsen
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
Danmarks Løver - frihedsbevægelsen
Panhumanism.com - Rune Engelbreth Larsen på engelsk
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
...
Kontakt Humanisme.dk
Humanisme.dk
eXTReMe Tracker

Vi anmelder | 66 danskere

KRARUPS VILJE TIL DIALOG Udprint

Af Peter Tudvad

Vi anmelder Det ville være befordrende for debatten, om Søren Krarup ville undlade bestandigt at forvrænge og karikere det, hans diskussionspartnere siger. Således skriver han den 2. november, at jeg ifølge min klumme den 21. oktober skulle have forsøgt at lære ham »at elske paragraf 266b«.

Nej, bedste Krarup, jeg udtrykte humoristisk, at du med din kærlighed til alt dansk, herunder dansk lovgivning, burde være taknemmelig for, at nogen ville give dig mulighed for at få domstolenes fortolkning af den forkætrede paragraf.

At du aldrig kommer til at elske paragraffen, ved jeg nok, men ideen med en straffelov er vel for pokker, at den skal bruges. Derfor er jeg netop af den opfattelse, at paragraffen, hvis den ikke anvendes i det foreliggende tilfælde ? en række oplagte overtrædelser ? bør skrives ud af loven. I øvrigt indrømmer du implicit at have overtrådt bemeldte paragraf, da det ellers ikke giver mening, at du bestandigt hævder, at den krænker din ytringsfrihed.

I øvrigt burde ytringsfriheden tjene dialogen, men ganske som du bebrejder dine opponenter, begår du heller ikke selv stort andet end »frådende, svovlende, ædende indlæg, som jo aldrig replicerer, men mest er optaget af at stemple mig«. Derfor har du heller ikke værdiget mig et reelt svar på min klumme, men i stedet belønnet mig med allehånde mistænkeliggørelser, herunder som fordækt konvertit i din kronik i Berlingske Tidende den 29. oktober, hvor du ikke bare affærdiger mig som muslim, men også som kulturradikal.

Om jeg i øvrigt var nogen af delene, burde jeg vel ikke af den grund miste min status som relevant og værdig diskussionspartner. Eller hva'?

Information, 6.11.2006

>> VI ANMELDER - INITIATIV TIL AFPRØVNING AF RACISMEPARAGRAFFEN