Humanisme.dk

    FORSIDE | INFO | KONTAKT | REGISTER | SØGNING | ANBEFALINGER: FILM & BØGER & LINKS
    INSPIRATION: LEVENDE BILLEDER | CITATER | DOKUMENTATION: NATIONALISTISK PROPAGANDA

Facebook: Like Humanisme.dk
Facebook: Friend Rune Engelbreth Larsen
Alle månedens opdateringer
Om Rune Engelbreth Larsen
Biografi
Rune Engelbreth Larsen på Twitter
Rune Engelbreth Larsen på Youtube
Rune Engelbreth Larsens forfatterskab
Foredrag af Rune Engelbreth Larsen
Links
Rune Engelbreth Larsens genopdagelse af Danmarks landskaber i fotos
Digte af Rune Engelbreth Larsen
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
Danmarks Løver - frihedsbevægelsen
Panhumanism.com - Rune Engelbreth Larsen på engelsk
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
...
Kontakt Humanisme.dk
Humanisme.dk
eXTReMe Tracker

Kom ud på slagmarken ...

Af Rune Engelbreth Larsen Udprint

Blog-fænomenets gennemslagskraft er for nogle bloggeres vedkommende i USA sammenligneligt med de etablerede mainstream-medier.

Der er noget bekræftende og opløftende ved dét forhold, at enhver, som har noget på hjertet, kan etablere sig med egen platform som alternativ til professionelle meningsdannere og nyhedsmedier - og i princippet både konkurrere kvalitativt og kvantitativt (målt på læsere/besøgende).

Let er det naturligvis ikke, for som i alle andre sammenhænge fylder det mindre tunge indhold det meste, også på internettet.

Så vidt som i USA er det da heller ikke kommet i Danmark, men både de etablerede medier som Politiken, Jyllands-Posten, Berlingske Tidende og mange flere har for længst lanceret deres egne bloggere og i flere tilfælde gjort det muligt for andre at oprette blogs via avisernes hjemmesider.

De danske alternative 'kanaler', blogs, hjemmesider og portaler på nettet er forholdsvist mindre besøgte end amerikanske, men der er dog mange politiske kanaler med ca. 5.000 månedlige besøgende, nogle, som har månedlige læsertal mellem 10.000 og 50.000, og enkelte, der har endnu flere.

Og fokus herpå har fra de etablerede mediers side allerede været støt voksende i en lille årrække.

De dominerende kanaler - målt i forhold til læsertal - spænder fra nationalkonservative over stærkt nationalistiske og til regulært indvandrer- og muslimfjendske holdninger, og samme kræfter dominerer ligeledes i stor udstrækning mange debatfora og kommentarsektioner på diverse blogs i det hele taget.

I linksektionen er der bl.a. links til politiske blogs og hjemmesider, der så at sige repræsenterer en humanistisk 'opposition' på nettet. Der er løbende udskiftninger, fordi nye kanaler kommer til, og andre dør ud - desværre er manglende vedholdenhed ofte gode initiativers største fjende.

Men besøg dem, bliv inspireret og kom selv ud på slagmarken - hvis ikke du er her i forvejen.

Grib pennen, computeren eller hvilket skriveredskab, der nu måtte være det foretrukne. Og lad heller ikke en god kommentar leve sit liv på nettet alene, for selv om det er bedre at inspirere få velvalgte læsere end mange tilfældige læsere, er det selvfølgelig endnu bedre at optimere sandsynligheden for at ramme så mange velvalgte læsere som muligt, og avisernes debatsektioner er nu engang læst af hundredtusinder hver dag.

Derfor bør et gennemarbejdet indlæg på nettet (kort såvel som langt) altid pr. automatik også fremsendes til et af de etablerede mediers debatredaktion - det er jo skrevet i forvejen, så få det videre i systemet, ud på en større slagmark.

Der er stadig brug for det: Danmarks generobring.

Rune Engelbreth Larsen
Humanisme.dk, 29.6.2009Warning: include() [function.include]: http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_include=0 in /var/www/humanisme.dk/public_html/logbog/log152.php on line 59

Warning: include(http://www.humanisme.dk/include/bottom.php) [function.include]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /var/www/humanisme.dk/public_html/logbog/log152.php on line 59

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'http://www.humanisme.dk/include/bottom.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/humanisme.dk/public_html/logbog/log152.php on line 59

Warning: include() [function.include]: http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_include=0 in /var/www/humanisme.dk/public_html/logbog/log152.php on line 63

Warning: include(http://www.humanisme.dk/include/googleanalytics.php) [function.include]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /var/www/humanisme.dk/public_html/logbog/log152.php on line 63

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'http://www.humanisme.dk/include/googleanalytics.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/humanisme.dk/public_html/logbog/log152.php on line 63