Humanisme.dk

    FORSIDE | INFO | KONTAKT | REGISTER | SØGNING | ANBEFALINGER: FILM & BØGER & LINKS
    INSPIRATION: LEVENDE BILLEDER | CITATER | DOKUMENTATION: NATIONALISTISK PROPAGANDA

Facebook: Like Humanisme.dk
Facebook: Friend Rune Engelbreth Larsen
Alle månedens opdateringer
Om Rune Engelbreth Larsen
Biografi
Rune Engelbreth Larsen på Twitter
Rune Engelbreth Larsen på Youtube
Rune Engelbreth Larsens forfatterskab
Foredrag af Rune Engelbreth Larsen
Links
Rune Engelbreth Larsens genopdagelse af Danmarks landskaber i fotos
Digte af Rune Engelbreth Larsen
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
Danmarks Løver - frihedsbevægelsen
Panhumanism.com - Rune Engelbreth Larsen på engelsk
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
...
Kontakt Humanisme.dk
Humanisme.dk
eXTReMe Tracker

Dansk terror og kronprinsesse Mary

Af Rune Engelbreth Larsen Udprint

Muligvis har nogle muslimer fra Odense-bydelen Vollsmose forberedt et terrorangreb i Danmark. Hvis det er tilfældet, er det lige så tragisk og frygteligt, som det har været forudsigeligt, at terroren også kan ramme dette land - ikke mindst når man betænker den af irakere (og mange andre muslimer verden over) så forhadte tilstedeværelse af udenlandske tropper i Irak, hvortil Danmark som bekendt bidrager.

Terrortrusler har Danmark allerede modtaget flere af.

Men der gik naturligvis ikke engang to timer efter anholdelsen af formodede terrorister fra Vollsmose, før Dansk Folkeparti foreslog nye stramninger af terrorlovene.

Den tidligere operative chef for Politiets Efterretningstjeneste, Hans Jørgen Bonnichsen påpeger imidlertid, at stramninger ikke alene sætter retssikkerheden over styr, men at de også kan forøge terrorrisikoen: »Man kan ikke lovgive sig ud af alt. Hver gang vi ser en terrorhandling - også når terror afværges - er der øjeblikkeligt en politisk reaktion, som meget ofte medfører krav om yderligere stramninger. Man skal passe på, at man ikke i bund og grund - af angst eller for at vise styrke - manifesterer sig så hårdt, at det kun medfører nye aggressioner og nye desperate mennesker, der kun har terror tilbage som det ultimative våben til at fortælle, hvad de mener.« (Jyllands-Posten, 6.9.2006).

Der er endnu tale om en formodet planlægning af terror, hvilket naturligvis ikke holder pressen tilbage fra at direkte og indirekte at konkludere, at terrorismen er ankommet til Danmark. B.T. tager førsteprisen med en spiseseddel, der fastslår, at »kronprinsesse Mary var tæt på terrorrede«.

Kronprinsessen besøgte Vollsmose for en uges tid siden og spiste angiveligt hos en familie i den opgang, hvor en af de sigtede bor ...

Budskabet er klart - hvad tænkte du dog på, Mary, at du kunne besøge denne frygtelige bydel?!

... Der var sikkert en del fra Dansk Folkeparti og omegn, som fik kaffen galt i halsen, da de hørte, at kronprinsessen selv foreslog besøget i Vollsmose - og ikke mindst da den nye gratisavis, 24timer kunne pryde sin forside den 30.8. med et foto af Lars Skaaning, hvor Mary hjerteligt omfavner en muslimsk kvinde (gisp!) - en kvinde, som tilmed bærer hovedtørklæde (chok!).

Odenses politimester Lars Rand Jensen fortalte i øvrigt til Brandbjerg Netværkets stiftende generalforsamling den 2. september, hvorledes selv rødderne i bydelen nærmest havde duggede øjne af benovelse over kronprinsessens besøg.

Det fortæller naturligvis en hel del om, hvor meget det betyder for marginaliserede grupper at føle sig inkluderet i samfundet, og når alle de politikere, som »repræsenterer« det officielle Danmark, kun har dårligt at sige, er det selvsagt en emotionel oplevelse, når kronprinsessen med så iøjnefaldende åbenhed inkluderer både rødder og tørklædebærende muslimer i en af landets mest ildesete og ghettoiserede områder.

Man kommer helt til at tænke på en udtalelse af kronprins Frederik fra Anne Wolden-Ræthings interviewbog, Rejse i livet - kronprins Frederik fortæller til Ninka, som Minoritetspartiet for et par år siden dristede sig til at citere i annoncer: »Jeg ser det i hvert fald ikke som noget negativt med et multietnisk samfund.«

Det gør jeg heller ikke.

Nu får vi se, om det er sidste gang, at de unge medlemmer af den kongelige familie besøger Vollsmose. Skønt jeg ikke er royalist, håber jeg det ikke.

Imens kan man fundere over, hvilke automatreaktioner en formodet (og i så fald afværget) terroraktion skaber, og hvor hurtige Dansk Folkeparti m.fl. smeder, mens tryksværten er varm.

Da et pizzaria i Valby for et par uger siden blev sprængt i luften, efter at denne og flere andre indvandrerforretningers indehavere havde modtaget racistiske trusler, havde Dansk Folkeparti ikke travlt med at kræve terrorstramninger vendt mod den indvandrerfjendske højrefløj.

Rune Engelbreth Larsen
6. september, 2006