Humanisme.dk

    FORSIDE | INFO | KONTAKT | REGISTER | SØGNING | ANBEFALINGER: FILM & BØGER & LINKS
    INSPIRATION: LEVENDE BILLEDER | CITATER | DOKUMENTATION: NATIONALISTISK PROPAGANDA

Facebook: Like Humanisme.dk
Facebook: Friend Rune Engelbreth Larsen
Alle månedens opdateringer
Om Rune Engelbreth Larsen
Biografi
Rune Engelbreth Larsen på Twitter
Rune Engelbreth Larsen på Youtube
Rune Engelbreth Larsens forfatterskab
Foredrag af Rune Engelbreth Larsen
Links
Rune Engelbreth Larsens genopdagelse af Danmarks landskaber i fotos
Digte af Rune Engelbreth Larsen
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
Danmarks Løver - frihedsbevægelsen
Panhumanism.com - Rune Engelbreth Larsen på engelsk
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
...
Kontakt Humanisme.dk
Humanisme.dk
eXTReMe Tracker

Hvilken regeringsspindoktor skal afløse Kenneth Plummer?

Af Rune Engelbreth Larsen Udprint

Kenneth Plummer var en populistisk og overfladisk generaldirektør for Danmarks Radio, mere eller mindre politisk bestilt og politisk hjulpet på vej i 2005 af den daværende kulturminister, Brian Mikkelsen.

I hvert fald mere end antydes det i bogen om den afgående generaldirektør, Plummer - Summen af kardemommen, at han blev ansat med pres fra Brian Mikkelsen - her udtaler f.eks. Venstres Europaparlamentsmedlem, Jens Rohde:

- Brian Mikkelsen har været inde omkring og har uden tvivl, skal vi sige, haft et ord at skulle have sagt i ansættelsen af Kenneth Plummer. Det er jeg ikke et øjeblik i tvivl om.

- Med Plummer kunne man skabe et paradigmeskifte, eller hvad man skal kalde det, for pludselig var mange borgerlige politikere ikke så DR-fjendske, som de havde været. Det var DR's held, at man fik en generaldirektør ind, som Brian Mikkelsen opfattede som sin egen.

Ritzau, 28.10.2010

Spørgsmålet er så nu, hvem der skal afløse Plummer?

Skal det være TV2's politiske redaktør, Henrik Qvortrup? Han er velkvalificeret, for han har været Anders Fogh Rasmussens spindoktor.

Eller TV2's kanalchef, Mikkel Hertz? Han er også velkvalificeret - det var ham, der skyndsomt fik forpurret TV2 Nyhederne i at bringe et indslag med en rasende Lars Løkke Rasmussen og efterfølgende personligt slettede det, så ingen nogen sinde kunne vurdere rimeligheden af hans indgreb.

Eller måske TV2 News' chef for kanalens kommende valgdækning, Ulla Østergaard? Hun er velkvalificeret, for hun har været Lars Løkke Rasmussens spindoktor, og hun spillede en behændig hovedrolle i kuppet mod Gitte Seebergs kurs i Ny Alliance, så partiet blev reduceret til Anders Fogh Rasmussens halehæng.

Og så var hun så flink at ringe direkte til Lars Løkke Rasmussen og undskylde for, at han var blevet udsat for en TV2-journalist, der fik ham op i det røde felt - til trods for at hun ikke havde noget med TV2 Nyhederne at gøre, og til trods for at indslaget aldrig ville blive bragt, men tværtimod var slettet fra al elektronisk eksistens.

Hun kan altså også dét, som Plummer kan - sige undskyld til magtfulde politikere. Vi glemmer ikke hans hovedløse knæfald for Pia Kjærsgaard i den forbindelse: DF, DR, rotter, kaniner, svin og gøgeunger.

Jo, mon ikke, det bliver Ulla Østergaard? Eller hvem tror du?

APROPOS

> Løkkes lejesvend, TV2's Ulla Østergaard igen-igen

Rune Engelbreth Larsen
Blog: Engelbreth, Politiken.dk, 28.10.2010