Humanisme.dk

    FORSIDE | INFO | KONTAKT | REGISTER | SØGNING | ANBEFALINGER: FILM & BØGER & LINKS
    INSPIRATION: LEVENDE BILLEDER | CITATER | DOKUMENTATION: NATIONALISTISK PROPAGANDA

Facebook: Like Humanisme.dk
Facebook: Friend Rune Engelbreth Larsen
Alle månedens opdateringer
Om Rune Engelbreth Larsen
Biografi
Rune Engelbreth Larsen på Twitter
Rune Engelbreth Larsen på Youtube
Rune Engelbreth Larsens forfatterskab
Foredrag af Rune Engelbreth Larsen
Links
Rune Engelbreth Larsens genopdagelse af Danmarks landskaber i fotos
Digte af Rune Engelbreth Larsen
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
Danmarks Løver - frihedsbevægelsen
Panhumanism.com - Rune Engelbreth Larsen på engelsk
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
...
Kontakt Humanisme.dk
Humanisme.dk
eXTReMe Tracker

Cirkus Khader og æggene mod Medina

Af Rune Engelbreth Larsen Udprint

Naser Khader er sunket fra sin glansperiode som landets yndlingsindvandrer til en position som en af Danmarks mest utroværdige politikere med kursændringer så flagrende som den letteste vælgerbrise.

Hvis ikke De Konservative får rettet op på partiets krise, kan han meget vel være det tynde øl, der ryger ud af Folketinget ved næste valg.

Forventeligt griber han derfor med kyshånd den først tænkelige mulighed for at genprofilere sig på bekostning af en lillebitte håndfuld indvandrere.

Knap nok havde nogle forstyrrede idioter med indvandrerbaggrund kylet æg efter sangerinden Medina (angiveligt fordi de mener, at navnet er udtryk for en hån mod islam) før Naser Khader sprang op som trold af en æske, der skulle vride hver eneste lillebitte dråbe medieopmærksomhed ud af denne spektakulære begivenhed.

Det er en storm i et glas vand. Talsmanden fra Islamisk Trossamfund kunne forklare til TV2 News, at der selvfølgelig ikke er noget som helst problematisk i at hedde Medina. En af hans venner har i øvrigt en kat, der hedder Medina. Ja, vi skal åbenbart hele vejen rundt i mediecirkusset for at belyse denne altafgørende begivenhed, foranstaltet af æggekasternes platte provokation, ikke sandt?

Khader var selvfølgelig ikke alene om at ridde på kioskbaskerens bølge. Dansk Folkeparti fablede om elektroniske fodlænker mod de formastelige æggekastere, men Khader er jo altid god for et overbud og ser helst, at de bare skrider ad helvede til.

TV2 News hoppede gladeligt med på selviscenesættelsen og spurgte politikeren: »Skal de lære at lade være med at være nærtagende, hvad deres religion angår?« (TV2 News, 8.6.2010).

Khader kunne næsten ikke skjule smilet over dette kærkomne spørgsmål - han fik sin dagsorden foræret uden så meget som et mikroskopisk modspil fra intervieweren. »Når nogen opfører sig så intolerant, så skal vi reagere ... Afsted - køb en enkeltbillet til et andet land,« svarede han alvorligt.

Sådan. Avishistorie efter avishistorie tværede rundt i æggene - det var dejligt, Khader var i centrum igen. Idioterne havde jo indvandrerbaggrund, og så skulle den have hele armen.

»Der er behov for at udvikle en platform i samfundsdebatten, som skaber et ramaskrig, hver gang et mindretal ødelægger det for flertallet,« sagde Naser Khader i et andet interview (Information, 9.6.2010).

Netop. Godt set. En lille håndfuld stupide æggekastere ødelægger det for os andre pæne millioner, ikke sandt? Vi er helt knust. Færdige. Æggekasterne har spoleret det for os alle sammen.

Der er idioter overalt, men det er ikke alle idioter, der kan bruges til at profilere sig politisk på.

Der er ganske vist ofte pæredanske fodboldhooligans, som går amok med stenkast og hærværk i ritualiserede slagsmål. Men her farer Khader ikke op af æsken imod det frygtindgydende mindretal, der ødelægger det hele for os andre. Her er ingen, der skal smides ud af landet eller købe »en enkeltbillet«.

»Værdierne er enormt vigtige, og der skal bare én lille begivenhed til at antænde debatten igen,« siger han og fremhæver burkasagen, som ifølge Khader »fik samfundsdebatten op i 5. gear og vendte dagsordenen på ingen tid.«

Khaders burkadebat var årets mest eklatante politiske fiasko. Populisme så åbenlys, at det for en gangs skyld virkede stik mod hensigten at blæse burkasagen op til et astronomisk samfundsproblem.

Men det er det eneste politiske glansnummer, han efterhånden har tilbage - turen ud på det populistiske overdrev i 5. gear.

Så nu, hvor æggekasterne er landet i Khaders politiske turban, står han selvfølgelig parat med den størst tænkelige politiske omelet i skysovs. Velbekomme.

APROPOS KHADER:

> Karakterløs konservativ Khader
> Forbud mod vendekåber i det offentlige rum?

Rune Engelbreth Larsen
Blog: Engelbreth, Politiken.dk, 10.6.2010