Humanisme.dk

    FORSIDE | INFO | KONTAKT | REGISTER | SØGNING | ANBEFALINGER: FILM & BØGER & LINKS
    INSPIRATION: LEVENDE BILLEDER | CITATER | DOKUMENTATION: NATIONALISTISK PROPAGANDA

Facebook: Like Humanisme.dk
Facebook: Friend Rune Engelbreth Larsen
Alle månedens opdateringer
Om Rune Engelbreth Larsen
Biografi
Rune Engelbreth Larsen på Twitter
Rune Engelbreth Larsen på Youtube
Rune Engelbreth Larsens forfatterskab
Foredrag af Rune Engelbreth Larsen
Links
Rune Engelbreth Larsens genopdagelse af Danmarks landskaber i fotos
Digte af Rune Engelbreth Larsen
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
Danmarks Løver - frihedsbevægelsen
Panhumanism.com - Rune Engelbreth Larsen på engelsk
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
...
Kontakt Humanisme.dk
Humanisme.dk
eXTReMe Tracker

VKO's diskrimination skaber A-borgere og C-borgere

Af Rune Engelbreth Larsen Udprint

Regeringen og Dansk Folkeparti strammer nu diskriminationsskruen igen-igen. Især fortsætter den kyniske tendens til at splitte, fattiggøre og umyndiggøre familier, som allerede kendes fra 24-års reglens kærlighedskriminalisering og de i forvejen diskriminerende familiesammenføringsregler.

I dag må ægtefæller ikke have modtaget bistand i et år inden familiesammenføring, fremover må de ikke have modtaget det i tre år ... Men hvad i alverden har ægteskab og familiesamhørighed at gøre med, om man er modtager af kontanthjælp eller ej?

Det er ene og alene et udtryk for kynisk brutalisering af én befolkningsgruppe - stramninger for stramningernes skyld for at fastholde magttaburetterne på Dansk Folkepartis nåde og unåde.

Fremover kan man så få point for at være i arbejde, beherske dansk og 'vise interesse for det danske samfund' ... Det skal til gengæld muliggøre en hurtigere vej til permanent opholdstilladelse, der således kan ske på fire frem for syv år, hvilket er en betinget lempelse for nogle, der hopper på stedet, klapper i hænderne, messer rød grød med fløde og interesserer sig for det, som Fader Stat fortæller dem, at de skal interessere sig for. Goood vovse - du får dit kødben lidt hurtigere.

Men hvad nu, hvis man ikke kan få arbejde? Skal man så straffes yderligere, fordi man ikke har dansk stamtavle?

Den slags hensyn rager ikke DF og VK. Der er danskere med lige rettigheder, og der er u-danskere uden lige rettigheder, uanset om de har boet i årevis i landet. A-borgere og C-borgere.

Hvad er der sket med fundamentale principper som lighed for loven? Hvis den ene borger skal have beskåret sine rettigheder, skal den anden vel også? Et menneske er vel et menneske, og en familie en familie? Er den ene ringere end den anden, og skal den ene disciplineres mere end den anden?

Hvad med den danske statsborger, der er uden arbejde og ikke viser megen anden interesse for det danske samfund end tossekassens samlebåndsprogrammer? Hvad er det lige, der gør, at politikerne så let accepterer, at der er den danske klasse, som er bedre, mere interesseret og mere integreret end den udanske klasse?

Vi ved jo allerede, at Dansk Folkepartis egne vælgere i bemærkelsesværdig grad er elendigt integreret i det danske samfund - 1/3 af dem kan ikke engang klare den test, der kræves for at få dansk statsborgerskab, næsten halvdelen af dem finder lussinger og røvfuld mod børn accepabelt, en fjerdedel vil gerne have indført dødsstraf, og over 40 procent synes, at det er fint at snyde det offentlige for skatten, hvormed de altså slet ikke gider bidrage til at få samfundets fælles institutioner til at fungere?

Hvilken test skal Dansk Folkepartis vælgere bestå for at få lov til at bo sammen med deres ægtefæller? Hvor mange år må de ikke have modtaget kontanthjælp? Hvad er det lige, der gør dem til A-borgere, og andre til C-borgere?

Læs: Kan DF's mørke parallelsamfund integreres?

Rune Engelbreth Larsen
Blog: Engelbreth, Politiken.dk, 14.3.2010Warning: include() [function.include]: http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_include=0 in /var/www/humanisme.dk/public_html/engelbreth10/e100316.php on line 58

Warning: include(http://www.humanisme.dk/include/bottom.php) [function.include]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /var/www/humanisme.dk/public_html/engelbreth10/e100316.php on line 58

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'http://www.humanisme.dk/include/bottom.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/humanisme.dk/public_html/engelbreth10/e100316.php on line 58

Warning: include() [function.include]: http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_include=0 in /var/www/humanisme.dk/public_html/engelbreth10/e100316.php on line 62

Warning: include(http://www.humanisme.dk/include/googleanalytics.php) [function.include]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /var/www/humanisme.dk/public_html/engelbreth10/e100316.php on line 62

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'http://www.humanisme.dk/include/googleanalytics.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/humanisme.dk/public_html/engelbreth10/e100316.php on line 62