Humanisme.dk

    FORSIDE | INFO | KONTAKT | REGISTER | SØGNING | ANBEFALINGER: FILM & BØGER & LINKS
    INSPIRATION: LEVENDE BILLEDER | CITATER | DOKUMENTATION: NATIONALISTISK PROPAGANDA

Facebook: Like Humanisme.dk
Facebook: Friend Rune Engelbreth Larsen
Alle månedens opdateringer
Om Rune Engelbreth Larsen
Biografi
Rune Engelbreth Larsen på Twitter
Rune Engelbreth Larsen på Youtube
Rune Engelbreth Larsens forfatterskab
Foredrag af Rune Engelbreth Larsen
Links
Rune Engelbreth Larsens genopdagelse af Danmarks landskaber i fotos
Digte af Rune Engelbreth Larsen
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
Danmarks Løver - frihedsbevægelsen
Panhumanism.com - Rune Engelbreth Larsen på engelsk
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
...
Kontakt Humanisme.dk
Humanisme.dk
eXTReMe Tracker

Tortureret, voldtaget flygtning smides ud - hun mangler 58.207 kr.

Af Rune Engelbreth Larsen Udprint

Den danske asylpolitiks absurditeter turde være åbenlyse i sagen om de afviste irakiske flygtninge, der opholdt sig i Brorsons Kirke i København, men der er naturligvis mange andre eksempler på knuste flygtningeskæbner som følge af Birthe Rønn Hornbechs knæfald for Pia Kjærsgaard.

Enkeltsager er på godt og ondt afgørende eksemplificeringer af, hvilke konsekvenser den førte politik har på mennesker af kød og blod, og af samme grund er det enkeltsager, som Hornbech og Kjærsgaard hader mest af alt. Alt for mange risikerer jo at konstatere, at asylpolitik ikke blot er sterile tal i en statistik, men derimod ofte identificerbare tragedier, fanget i et kafkask spin af kynisk signalpolitik.

Forhenværende sognepræst Leif Bork Hansen har således måttet ty til et privat opråb for at give en kvindelig flygtning fra Kosovo sidste chance for ikke at blive dumpet på grund af en absurd teknikalitet: Hun mangler 58.207 kr.!

Leif Bork Hansen skriver bl.a.:

Bøn om hurtig hjælp til udvisningstruet kvinde. Mirvete Krasniqi kom allerede i 2000 til Danmark efter at hun havde været udsat for gruppevoldtægt og tortur i det land, hun er flygtet fra. Dette sidste er dokumenteret af Amnesty International’s lægegruppe for torturundersøgelser.

Mirvete blev gift i Danmark for flere år siden med Nazmi Krasniqi. Ægteparret bor i Struer. På trods af de rædsler, Mirvete Krasniqi har været udsat for, skal hun forlade Danmark senest den 10.oktober, hvis ikke der kan fremskaffes 58.207 kr.

Ægteparret er ikke selv i stand til at rejse det krævede beløb. Det er mit håb, at denne appel må føre til at hun kan forblive i Danmark sammen med sin ægtefælle.

Et beløb af en hvilken som helst størrelse vil være velkomment. Der kan indsættes et beløb på en deponeringskonto i Andelskassen i Tarm:

Reg.nr.: 7789. Konto nr.: 1076786

Efter otte lange og hårde år fik Mirvete Krasniqi humanitær opholdstilladelse i april 2008, men Udlændingeservice har altså nu afslået at forlænge den, ligesom man har afvist ansøgningen om familiesammenføring, bl.a. med begrundelsen: "Vi har ved afgørelsen lagt vægt på," at man "ikke har stillet økonomisk sikkerhed".

58.207 kr. Sådan prissættes en i forvejen mishandlet menneskeskæbne i Danmark. Betal 58.207 kr. ved statskasse 1 eller bliv rykket op med rode og smidt ud ...!

Gør en forskel her: Reg.nr.: 7789. Konto nr.: 1076786.

Rune Engelbreth Larsen
Blog: Engelbreth, Politiken.dk, 5.10.2009