Humanisme.dk

    FORSIDE | INFO | KONTAKT | REGISTER | SØGNING | ANBEFALINGER: FILM & BØGER & LINKS
    INSPIRATION: LEVENDE BILLEDER | CITATER | DOKUMENTATION: NATIONALISTISK PROPAGANDA

Facebook: Like Humanisme.dk
Facebook: Friend Rune Engelbreth Larsen
Alle månedens opdateringer
Om Rune Engelbreth Larsen
Biografi
Rune Engelbreth Larsen på Twitter
Rune Engelbreth Larsen på Youtube
Rune Engelbreth Larsens forfatterskab
Foredrag af Rune Engelbreth Larsen
Links
Rune Engelbreth Larsens genopdagelse af Danmarks landskaber i fotos
Digte af Rune Engelbreth Larsen
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
Danmarks Løver - frihedsbevægelsen
Panhumanism.com - Rune Engelbreth Larsen på engelsk
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
...
Kontakt Humanisme.dk
Humanisme.dk
eXTReMe Tracker

Brutal og helt unødvendig politistorm mod irakeres kirkeasyl

Af Rune Engelbreth Larsen Udprint

Iraks premierminister Nuri al-Maliki har for nylig understreget, at der ikke er indgået aftaler om tvangsdeporterede irakiske flygtninge, men ikke desto mindre stormede politiets kamptropper Brorsons Kirke for at slæbe 17 irakiske flygtninge ud af kirken under voldsom knippelsuppe og en sky af peberspray mod aktivister.

Politiets talsmand Flemming Steen Munch udtalte i forbindelse med nattens aktion: »Vi er herude for at gå ind og fjerne de yngre mænd, der opholder sig i kirken med henblik på at registrere dem og finde ud af, om der foreligger en udvisningsafgørelse.« (Ritzau, 13.8.2009).

Det turde vel ellers være indlysende, at en sådan aktion dermed er en fuldkommen unødvendig og brutal magtopvisning, for skulle det virkelig slet ikke kunne afgøres på anden måde end via en kirkestorm midt om natten, »OM der foreligger« en udvisningsafgørelse? Og var der ikke oplagte grunde til i det mindste lige at afvente situationen, efter udmeldingen fra Iraks premierminister?

Per Ramsdal, der er præst i Brorsons Kirke, kalder politiets indtrængen »frygteligt at opleve« (Ritzau, 13.8.2009).

Men dertil er det kommet: Irakere, der er blevet traumatiseret og har levet i frygt og bæven under en uvis skæbne i Danmark i årevis, skal med vold og magt tvangsdeporteres til Irak, hvis premierminister altså afviser en aftale om hjemsendelser, og hvor flere af dem i allerhøjeste grad vil være i fare, som det fremgår utvetydigt af Politikens artikelserie om sagen (jf. indlægget: Politiken afdækker den irakiske virkelighed, som EB forvrænger).

Ja, dertil er det kommet under Dansk Folkepartis besættelse af Danmark, at politiet skal storme en håndfuld sovende flygtninge i en dansk kirke!

Til lykke Søren Krarup. Til lykke Birthe Rønn Hornbech. Til lykke Bent Falbert. Natten til torsdag den 13. august 2009 blev Danmark endnu mørkere.

Rune Engelbreth Larsen
Blog: Engelbreth, Politiken.dk, 13.8.2009