Humanisme.dk

    FORSIDE | INFO | KONTAKT | REGISTER | SØGNING | ANBEFALINGER: FILM & BØGER & LINKS
    INSPIRATION: LEVENDE BILLEDER | CITATER | DOKUMENTATION: NATIONALISTISK PROPAGANDA

Facebook: Like Humanisme.dk
Facebook: Friend Rune Engelbreth Larsen
Alle månedens opdateringer
Om Rune Engelbreth Larsen
Biografi
Rune Engelbreth Larsen på Twitter
Rune Engelbreth Larsen på Youtube
Rune Engelbreth Larsens forfatterskab
Foredrag af Rune Engelbreth Larsen
Links
Rune Engelbreth Larsens genopdagelse af Danmarks landskaber i fotos
Digte af Rune Engelbreth Larsen
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
Danmarks Løver - frihedsbevægelsen
Panhumanism.com - Rune Engelbreth Larsen på engelsk
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
...
Kontakt Humanisme.dk
Humanisme.dk
eXTReMe Tracker

Er rigsadvokaten i lommen på DF eller bare inkompetent?

Af Rune Engelbreth Larsen Udprint

I 2005 offentliggjorde daværende folketingsmedlem og overborgmesterkandidat for Dansk Folkeparti, Louise Frevert, en række racistiske hjemmesideartikler, som førte til en voldsom debat.

Her kunne man bl.a. læse:

»De nævnte unge må vi anse for at være krigsmodstandere, og ikke blot forstyrrede unge danske drenge med muslimsk baggrund, og krigsmodstandere må man fange og uskadeliggøre. Vore love forbyder os at dræbe vore modstandere officielt, så vi har kun den mulighed at fylde vore fængsler med disse kriminelle. Det er en uhyre kostbar løsning, og da de aldrig vil angre deres gerninger, vil de hurtigt sætte sig på fængslerne, på samme måde, som rockerne gør det i dag. Vi må nok tænke i andre baner, og f.eks. modtage et russisk tilbud om at opbevare småslynglerne i russiske fængsler for kr. 25 pr. dag – det er langt billigere, og deres muligheder for at påvirke deres omverden bliver elimineret. Selv denne løsning er dog rimelig kortsigtet, for når de vender hjem igen, er de blot endnu mere opsatte på at dræbe danskere.« (»Hvorfor tale om Muslimerne og dermed Islam som en trussel«).

» ...deres religiøse ledere, imamerne, fortolker dagligt Koranen således, at de herboende muslimer har en hellig pligt til at omvende os til den rette tro, Islam - eller eliminere os !! - så enkelt kan det siges, og så enkelt er det.« (»Grundlaget for vort demokrati er ved at smuldre!«).

»Det forhold, at de er født i Danmark og taler dansk ændrer ikke på deres grundlæggende indstilling - hvad der så end sker, så de mener det er deres ret at voldtage danske piger og slå danske borgere ned for fode.« (»Hvorfor tale om Muslimerne og dermed Islam som en trussel«).

»Danmarks giftigste og mest livsfarlige cocktail er: Menneskerettigheder + religionsfrihed + integration - her kommer vort demokrati virkelig i fare!!«

Louise Freverts hjemmeside, september 2005 (flere uddrag: Frevert og Talleruphuus)

Efter fire års efterforskning har rigsadvokaten nu fastslået, at ganske vist var der tale om racistiske artikler, men at det ikke kan bevises, at de blev offentliggjort bevidst (sic!). Ifølge Ritzau oplyser chefanklager for Nordjyllands Politi, Arne Stevns, at betingelserne for at køre en sag derfor ikke er opfyldt.

Et det frygten for eller begejstringen for Dansk Folkeparti, som skinner igennem her, eller er det blot et udtryk for inkompetence?

Som jeg har understreget før: Virkeligheden er, at hvis man gider sætte sig ind i sagens kronologiske forløb og sammenholde de tilgængelige artikler og udtalelser fra september-oktober 2005, er Louise Frevert utvetydigt ansvarlig for de racistiske artikler, og de er ikke røget ”ubevidst” på nettet af hendes webmaster, Ebbe Talleruphuus (flere af dem findes også offentliggjort som læserbreve og en del passager i Louise Freverts egen bog!). Det har jeg dokumenteret utvetydigt i bogen Louise Frevert-sagen - dokumentation af Dansk Folkepartis dobbeltspil (2005).

Her kan man læse et meget kort sammendrag, som jeg offentliggjorde her på bloggen i december 2008, hvor chefanklager Arne Stevns beklagede sig over ”en meget kompliceret edb-efterforskning”: Louise Frevert-sagen syltes på fjerde år.

Var det monstro ikke op til domstolen at afgøre, hvad der kan bevises eller ej – og er noget mere indlysende forkert end at hævde, at 36 (seksogtredive) artikler røg på Louise Freverts hjemmeside ubevidst? Hvordan kan man ubevidst offentliggøre seksogtredive racistiske artikler med flere stærkt racistiske udsagn på en hjemmeside i 14 dage, netop som lancering af en overborgmesterkandidat - artikler, som var pænt og nydeligt listet i en oversigt, og som var lagt op enkeltvis?

Hvilken webmaster gør den slags ”ubevidst”? Foregik det, mens han gik i drømme? Var han på hårde euforiserende stoffer? Blev han hypnotiseret?

Rune Engelbreth Larsen
Blog: Engelbreth, Politiken.dk, 15.5.2009