Humanisme.dk

    FORSIDE | INFO | KONTAKT | REGISTER | SØGNING | ANBEFALINGER: FILM & BØGER & LINKS
    INSPIRATION: LEVENDE BILLEDER | CITATER | DOKUMENTATION: NATIONALISTISK PROPAGANDA

Facebook: Like Humanisme.dk
Facebook: Friend Rune Engelbreth Larsen
Alle månedens opdateringer
Om Rune Engelbreth Larsen
Biografi
Rune Engelbreth Larsen på Twitter
Rune Engelbreth Larsen på Youtube
Rune Engelbreth Larsens forfatterskab
Foredrag af Rune Engelbreth Larsen
Links
Rune Engelbreth Larsens genopdagelse af Danmarks landskaber i fotos
Digte af Rune Engelbreth Larsen
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
Danmarks Løver - frihedsbevægelsen
Panhumanism.com - Rune Engelbreth Larsen på engelsk
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
...
Kontakt Humanisme.dk
Humanisme.dk
eXTReMe Tracker

DF dumper i forhold til egne krav til muslimer

Af Rune Engelbreth Larsen Udprint

Dansk Folkeparti har ikke mange dage om ugen uden et nyt antimuslimsk udspil, og senest vil partiet diktere, hvilke muslimer stat og kommuner kan eller ikke kan indlede et samarbejde med, om så i nok så marginale forhold.

Dem, der ikke lever op til partiets en fem-punkts plan for offentlig meningskontrol, skal dømmes ude:

Foreninger, organisationer og enkeltpersoner samt talsmænd for disse, der har givet udtryk for følgende, skal offentlige myndigheder, som udgangspunkt, ikke indlede samarbejde med:

1. Udtrykt støtte til sharia.

2. Omtalt kvinder som værende mindre værd.

3. Omtalt anderledes tænkende som værende urene og ulovlige.

4. Gentagne gange udtalt sig imod folkestyret og retssamfundet.

5. Tilhørt eller tilhører organisationer, der eksempelvis modarbejder demokrati.

Dansk Folkeparti

Det er selvfølgelig for det første illustrativt for 'indsatsen', at kravene er en rutineopvisning i gummi-formuleringer, som Dansk Folkeparti i forvejen har deres helt egne og uhyre snævre defintioner af, hvorunder man med vanlig uredelighed kan mase hvem som helst ind - så længe de er muslimer.

Bemærk ikke mindst punkt 5, ifølge hvilket hvem som helst kan ekskluderes fra et samarbejde ud fra fuldstændig arbitrære vurderinger i kraft af ordet eksempelvis.

Dette gælder også i spørgsmålet om sharia, som Dansk Folkeparti i lighed med jihad eksklusivt fremstiller som totalitarisme og terrorisme uden at bekymre sig et sekund om sammenhængen - eller om hvad og hvem der udlægger begreberne hvordan.

Men for det andet er det også helt evident, at Dansk Folkeparti ekskluderer sig selv for at indgå i et samarbejde med nogen som helst offentlige myndigheder i Danmark, for hvis partiet skal dømmes efter fempunktsplanen, kan en række fremtrædende politikere fra Dansk Folkeparti i det mindste ingenlunde efterleve alle punkterne.

I modstrid med punkt 3 har ledende politikere fra Dansk Folkeparti således gentagne gange forsøgt at kriminalisere anderledes tænkende, der ikke har samme holdninger som partiet, det gælder f.eks. operativchef for Politiets Efterretningstjeneste, Hans Jørgen Bonnichsen, ligesom man flere gange har søgt at lukke munden på regeringskritiske diplomater og forskere ved at lægge pres på myndigheder.

I modstrid med punkt 4 har ledende politikere fra Dansk Folkeparti hyppigt udtalt sig mod elementære bastioner i retssamfundet og undergravet lighed for loven for etniske minoriteter i almindelighed og muslimer i særdeleshed.

I modstrid med punkt 5 modarbejder Dansk Folkeparti demokratiet på den måde, at titusindvis af mennesker med årelange ophold i Danmark afskæres fra at stemme og dermed få demokratisk indflydelse på deres dagligdag og de politiske beslutningstagere - alt sammen som følge af Dansk Folkepartis yderst demokrati-ekskluderende stramninger af mulighederne for at blive dansk statsborger.

Faktum er ganske enkelt, at ingen af de marginale demokrati-fornægtende og retssikkerhedsafvisende yderligtgående islamister i Danmark kommer i nærheden af noget 'samarbejde' med skyggen af realpolitisk indflydelse på offentlige myndigheder i Danmark, hvorimod Dansk Folkeparti er landets mest eller næstmest magtfulde politiske faktor, som både direkte og indirekte har en langt mere retssikkerhedsundergravende betydning for den aktive diskrimination og eksklusion af hele befolkningsgrupper.

Så måske de offentlige myndigheder skulle begynde med at udelukke ethvert samarbejde med Dansk Folkeparti i stedet for at skyde gråspurve med kanoner?

Rune Engelbreth Larsen
Blog: Engelbreth, Politiken.dk, 11.2.2009Warning: include() [function.include]: http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_include=0 in /var/www/humanisme.dk/public_html/engelbreth09/e090211.php on line 75

Warning: include(http://www.humanisme.dk/include/bottom.php) [function.include]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /var/www/humanisme.dk/public_html/engelbreth09/e090211.php on line 75

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'http://www.humanisme.dk/include/bottom.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/humanisme.dk/public_html/engelbreth09/e090211.php on line 75

Warning: include() [function.include]: http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_include=0 in /var/www/humanisme.dk/public_html/engelbreth09/e090211.php on line 79

Warning: include(http://www.humanisme.dk/include/googleanalytics.php) [function.include]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /var/www/humanisme.dk/public_html/engelbreth09/e090211.php on line 79

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'http://www.humanisme.dk/include/googleanalytics.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/humanisme.dk/public_html/engelbreth09/e090211.php on line 79