Humanisme.dk

    FORSIDE | INFO | KONTAKT | REGISTER | SØGNING | ANBEFALINGER: FILM & BØGER & LINKS
    INSPIRATION: LEVENDE BILLEDER | CITATER | DOKUMENTATION: NATIONALISTISK PROPAGANDA

Facebook: Like Humanisme.dk
Facebook: Friend Rune Engelbreth Larsen
Alle månedens opdateringer
Om Rune Engelbreth Larsen
Biografi
Rune Engelbreth Larsen på Twitter
Rune Engelbreth Larsen på Youtube
Rune Engelbreth Larsens forfatterskab
Foredrag af Rune Engelbreth Larsen
Links
Rune Engelbreth Larsens genopdagelse af Danmarks landskaber i fotos
Digte af Rune Engelbreth Larsen
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
Danmarks Løver - frihedsbevægelsen
Panhumanism.com - Rune Engelbreth Larsen på engelsk
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
...
Kontakt Humanisme.dk
Humanisme.dk
eXTReMe Tracker

Grotesk valg af propagandisten Hyltoft

Af Rune Engelbreth Larsen Udprint

Den tidligere socialdemokrat og nuværende frontkæmper for Dansk Folkeparti, Ole Hyltoft, er blevet udnævnt til næstformand for Danmarks Radios bestyrelse af kulturminister Carina Christensen. En politisk udnævnelse af rang, naturligvis.

Han har allerede indirekte proklameret, at han udover et opgør med ungdomsfikseringen vil dreje Danmarks Radio i en mere pro-DF-retning: "Vi er ligelovlig ungdomsfokuseret og skøjter lidt for let hen over nogle ting. Derudover skal DR have en mere alsidig holdning til eksempelvis indvandring og turde lægge sandheden på bordet." (Ritzau, 3.2.2009).

Sandheden?

Nu er Hyltofts sandhed på bordet næppe sandheden om retssikkerhedsfarcen for asylansøgere, sandheden om de psykiske vrag i asylcentrene som følge af VKO's flygtninge- og interneringspolitik eller sandheden om Dansk Folkepartis populistiske proportionsforvrængning og overfokusering på "indvandrer-problemer", nej, Hyltofts indvandrer-sandhed er den hysteriske propaganda, som ikke er til at skelne fra Den Danske Forening:

Hyltoft: "De troende blandt muslimerne betragter danskerne som vantro, og forlanger deres egne vaner og traditioner opretholdt i Danmark. Deres religiøse love, som indbefatter stening af utro kvinder, håndsafhugning af tyve, æresdrab på døtre, piskning, tvangsægteskaber osv., står over den danske grundlov i deres bevidsthed. Magtpolitisk er situationen i dag den samme for det nye multikulturelle Danmark, som da vi stod over for Bismarcks mægtige Tyskland." (Jyllands-Posten, 14.11.2003).

Hyltoft: "Danskerne som vi er flest vil høre sammen, være medlem af den danske stamme. Det giver os en rank ryg. Men det får også nu og da vores hjerter til at banke varmt. Det pulsslag vil vi ikke undvære. (...) Men indvandringsfadæsen handler ikke bare om penge. Den handler om, at vore 300-500.000 muslimske indvandrere er ved at etablere sig som et samfund uden for det danske stammefællesskab. Et samfund med egne regler, der indebærer ufrihed, undertrykkelse, vold og barbarisme." (Jyllands-Posten, 13.4.2005).

Hyltoft: "Det vigtigste er, at muslimerne - alle muslimerne - bekender sig til et skrift, der siger, at danskerne er urene og bør udryddes. Vor statsminister hævder, at dette ikke er noget problem. Jeg synes, det er et problem. Og det tror jeg også, de fleste danskere synes. Det er umuligt at bygge et godt samfund, hvis hver tiende borger tror på en hellig skrift, der siger, at han kommer i paradiset, hvis han slår de ni andre for panden. Et klart svar fra danskerne kunne være, at de, der bekender sig til Koranen med al dens had, krig og fremmedfjendskhed, ikke kan få opholdstilladelse i Danmark." (Politiken, 8.10.2005).

Hyltoft: "Uden muslimerne kunne vi klare os med den halve politistyrke." (Politiken, 8.10.2005).

Farvel saglighed - og goddag til propagandaen på bordet, hvis Hyltoft får magt, som han har agt.

Bemærk den manipulatoriske generalisering - "stening af utro kvinder" og "håndsafhugning af tyve" er noget, som alle troende muslimer i Danmark sætter over Grundloven ...? Vi ser da også stening og håndsafhugning igen og igen, ikke sandt? Muslimerne i Danmark er sammenlignelige med intet mindre end "Bismarcks mægtige Tyskland" og truslen fra samme (sic).

De, der "bekender sig til Koranen" skal ikke have "opholdstilladelse i Danmark", hedder det uden omsvøb - her er vi atter ovre i Camres Endlösung Light.

Danmarks Radios næstformand er propagandist af værste skuffe, og at noget parti og nogen minister i deres vildeste fantasi kan finde på at udnævne ham til noget som helst med skyggen af indflydelse på DR eller noget som helst andet, er ganske enkelt grotesk.

Rune Engelbreth Larsen
Blog: Engelbreth, Politiken.dk, 6.2.2009Warning: include() [function.include]: http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_include=0 in /var/www/humanisme.dk/public_html/engelbreth09/e090206.php on line 57

Warning: include(http://www.humanisme.dk/include/bottom.php) [function.include]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /var/www/humanisme.dk/public_html/engelbreth09/e090206.php on line 57

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'http://www.humanisme.dk/include/bottom.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/humanisme.dk/public_html/engelbreth09/e090206.php on line 57

Warning: include() [function.include]: http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_include=0 in /var/www/humanisme.dk/public_html/engelbreth09/e090206.php on line 61

Warning: include(http://www.humanisme.dk/include/googleanalytics.php) [function.include]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /var/www/humanisme.dk/public_html/engelbreth09/e090206.php on line 61

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'http://www.humanisme.dk/include/googleanalytics.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/humanisme.dk/public_html/engelbreth09/e090206.php on line 61