Humanisme.dk

    FORSIDE | INFO | KONTAKT | REGISTER | SØGNING | ANBEFALINGER: FILM & BØGER & LINKS
    INSPIRATION: LEVENDE BILLEDER | CITATER | DOKUMENTATION: NATIONALISTISK PROPAGANDA

Facebook: Like Humanisme.dk
Facebook: Friend Rune Engelbreth Larsen
Alle månedens opdateringer
Om Rune Engelbreth Larsen
Biografi
Rune Engelbreth Larsen på Twitter
Rune Engelbreth Larsen på Youtube
Rune Engelbreth Larsens forfatterskab
Foredrag af Rune Engelbreth Larsen
Links
Rune Engelbreth Larsens genopdagelse af Danmarks landskaber i fotos
Digte af Rune Engelbreth Larsen
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
Danmarks Løver - frihedsbevægelsen
Panhumanism.com - Rune Engelbreth Larsen på engelsk
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
...
Kontakt Humanisme.dk
Humanisme.dk
eXTReMe Tracker

Sensationelle billeder af Bagger

Af Rune Engelbreth Larsen Udprint

En forretningsmand har formået at svindle og bedrage for en millard kroner. Det er naturligvis en nyhed, og der er vel nogle forhold i den sammenhæng, som har en vis almen interesse.

Men er det virkelig så relevant, at hver eneste lillebitte detalje, der har den mest perifere tilknytning til Stein Bagger, er en ny medieomtale værd? Eksempelvis ofres adskillige steder en hel artikel på den uhyre interessante iagttagelse, at Bagger angiveligt grinte af en film, der blev vist på flyet under hans fangetransport til Danmark ... Tænk om vi var gået glip af denne højnelse af befolkningens generelle informationsniveau og berigelsen af danskernes almendannelse?

Langt de fleste online-medier har tilmed foto-reportager af den tilfangetagne Stein Baggers hjemkomst - det proklameres i det mindste højt og tydeligt af overskrifterne.

Jyllands-Posten har billeder af hans båd og bil - og sikkert alt derimellem - og så er der det helt store scoop på epn.dk:

> FOTOSERIE: STEIN BAGGER I DANMARK (19 fotos!)

Og på Poliken.dk:

> STEIN BAGGER TILBAGE I DANMARK (9 fotos!)

Hvad er de så fælles om, disse sensationelle fotoserier af Bagger? Jo - de indeholder såmænd ikke ét eneste foto af Stein Bagger!

Her er til gengæld billeder af fotografer, der venter og løber og tager billeder, af en varevogn, der kører forbi, af porte, der lukkes, af vagter, der kigger på porte, der lukkes, af fotografer, der piller ved deres kameraer ... Og så videre. Der er gået ren paparazzi i den 'seriøse' presses fotojournalistik, så selv Se og Hør må føle sig distanceret med adskillige længder.

Og dog. For nu ikke at være helt unfair, skal jeg gerne indrømme, at der er ét ekstraordinært pressefoto blandt dagens høst i alskens medier - intet mindre end en soleklar kandidat til Årets Pressefoto:

bagger.jpg

Fotoet er fra B.T. [rettelse: Jyllands-Posten]... Havde det ikke været for den røde cirkel, kunne vi vist godt komme lidt i tvivl om, hvorvidt den lyserøde pixel-grød bag noget, der ligner sort pixel-grums i en bil, overhovedet er noget som helst ... men se selv nøjere efter - det er faktisk noget! Faktisk intet mindre end - hold fast - BAGGERS HØJRE ØRE!

Er jeg den eneste, der kommer til at tænke på denne berømte film-scene?

Inspireret af disse højdepunkter i dansk foto-journalistik, vil jeg dog heller ikke stå tilbage for medierne og ligeledes tillade mig at henvise til hundredvis af Bagger-billeder, som jeg selv har taget: BAGGER I NATUREN!

I al beskedenhed tør jeg godt hævde, at mine fotoserier sågar er betydeligt bedre end ovennævnte - og med undtagelse af B.T.'s sensationelle foto af Baggers øre, indeholder mine billeder nøjagtigt lige så meget Bagger som alle de andre ...

Rune Engelbreth Larsen
Blog: Engelbreth, Politiken.dk, 16.12.2008


OPDATERING (17.12.)

Ovenstående billede af Baggers øre stammer ikke fra B.T., som jeg fejlagtigt anfører, men fra Jyllands-Posten - B.T. har i sin egen fotoreportage slet ikke dette udtydelige foto af den berømte mands HØJRE øre, men derimod et andet utydeligt foto af Baggers VENSTRE øre - taget i flyet ...

Rune Engelbreth Larsen
Blog: Engelbreth, Politiken.dk, 17.12.2008