Humanisme.dk

    FORSIDE | INFO | KONTAKT | REGISTER | SØGNING | ANBEFALINGER: FILM & BØGER & LINKS
    INSPIRATION: LEVENDE BILLEDER | CITATER | DOKUMENTATION: NATIONALISTISK PROPAGANDA

Facebook: Like Humanisme.dk
Facebook: Friend Rune Engelbreth Larsen
Alle månedens opdateringer
Om Rune Engelbreth Larsen
Biografi
Rune Engelbreth Larsen på Twitter
Rune Engelbreth Larsen på Youtube
Rune Engelbreth Larsens forfatterskab
Foredrag af Rune Engelbreth Larsen
Links
Rune Engelbreth Larsens genopdagelse af Danmarks landskaber i fotos
Digte af Rune Engelbreth Larsen
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
Danmarks Løver - frihedsbevægelsen
Panhumanism.com - Rune Engelbreth Larsen på engelsk
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
...
Kontakt Humanisme.dk
Humanisme.dk
eXTReMe Tracker

Malou Aamunds vendekåberi udstillet

Af Rune Engelbreth Larsen Udprint

Som nævnt i forrige indlæg har Malou Aamunds begrundelse for sin udmelding af Ny Alliance til fordel for Venstre været et gennemskueligt eksempel på manglende politisk rygrad

Jyllands-Posten har nu tværet dette vendekåberi ud i pap - Malou Aamunds motivation for at gå ind i Ny Alliance var afgjort også determineret af behovet for at sætte Dansk Folkeparti maksimalt uden for indflydelse og komme af med konstellationen VKO, ligesom det var tilfældet for de tre stiftere af Ny Alliance, og derudover stod hun i kontrast til Venstre på andre områder:

"Mine tanker var virkelig, at endelig er der et borgerligt parti, som har en social linje, jeg kan støtte op om. Hver gang jeg har været nede og sætte mit kryds ved de borgerlige partier, så har jeg rystet på hånden, fordi jeg ikke har været helt tryg ved situationen." (Politiken, 21.5.2007).

"Da jeg hørte, at Ny Alliance blev etableret, var min spontane reaktion: Endelig! Endelig et parti for mig. Et midterparti med nogle klare signaler om, at man gerne vil lave store reformer, men som også har nogle meget udtalte linjer omkring, hvad social ansvarlighed er." (Berlingske Tidende, maj 2007).

"Kvalitetsreformen er uambitiøs og udgangspunktet er forkert. Mange af forslagene taler til grådigheden i den enkelte borger, der siger 'jeg vil bare have mere velfærd, enestue og renere toiletter'. Som politiker må man vise et ansvar og træffe de nødvendige valg i stedet for bare at lefle for befolkningen." (Information, ).

"Tanken om at sidde fire år til med en VKO-regering, der på så mange områder er ude af trit med, hvad befolkningen gerne vil, og hvad samfundet har brug for, er ikke til at holde ud." (Børsen, 26.10.2007).

Citater fra JP.dk, 5.2.2008

Som det næstsidste citat afslører, er det med andre ord vrøvl, når hun nu fabler om, at kvalitetsreformen er et udtryk for regeringens fornyelse som et resultat af Ny Alliance.

Og som det sidste citat afslører, er det slet spil for galleriet, når hun nu pludselig hævder, at hun egentlig altid har fundet det underligt at ville være "modpol" til Dansk Folkeparti.

I Børsens interview udtalte hun også, at der manglede "anstændighed og menneskelighed i Dansk Folkepartis og regeringens DNA, og det er tolkesagen og den taktisk manøvre i sidste øjeblik med afviste asylansøgere eksempler på" - derfor er det banal hvidvaskning af Aamund, når Hans Engell hævder, at hun "er ikke gået ind i politik for at ændre asylpolitik" (Politiken.dk, 5.2.2008).

Populistisk taburetklæberi er vist det pæneste ord for Aamunds spring over i Foghs favn.

Rune Engelbreth Larsen
Blog: Engelbreth, Politiken.dk, 6.2.2008