Humanisme.dk

    FORSIDE | INFO | KONTAKT | REGISTER | SØGNING | ANBEFALINGER: FILM & BØGER & LINKS
    INSPIRATION: LEVENDE BILLEDER | CITATER | DOKUMENTATION: NATIONALISTISK PROPAGANDA

Facebook: Like Humanisme.dk
Facebook: Friend Rune Engelbreth Larsen
Alle månedens opdateringer
Om Rune Engelbreth Larsen
Biografi
Rune Engelbreth Larsen på Twitter
Rune Engelbreth Larsen på Youtube
Rune Engelbreth Larsens forfatterskab
Foredrag af Rune Engelbreth Larsen
Links
Rune Engelbreth Larsens genopdagelse af Danmarks landskaber i fotos
Digte af Rune Engelbreth Larsen
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
Danmarks Løver - frihedsbevægelsen
Panhumanism.com - Rune Engelbreth Larsen på engelsk
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
...
Kontakt Humanisme.dk
Humanisme.dk
eXTReMe Tracker

Nok er nok

Af Rune Engelbreth Larsen Udprint

Ved at forlade Ny Alliance beviste Gitte Seeberg, at hun er en politiker med integritet og mod, der rækker ud over de aktuelle korridor-forhandlinger og Ny Alliances politiske ophørsudsalg.

Khader beklager hendes afgang, men forsvarer partiets kursændring med ordene: "Vi har taget stilling til en ny strategi, og det er der fuld opbakning til. Vi føler, at vi gør det rigtige. Man vil kunne se resultaterne af det meget snart."

Det er naturligvis et løfte, der vil noget - men i betragtning af, at Pia Kjærsgaard stort set egenhændigt bestemmer, hvor meget Ny Alliance får af indflydelse, er det svært at forestille sig, at nogen kan tage det alvorligt. Ny Alliance har ikke blot skiftet strategi - de blev dannet for at begrænse Kjærsgaards indflydelse til et absolut minimum, nu forsøger de at komme med i et forlig med selv samme Kjærsgaard på lige akkurat dét område, der var blandt Khader & Co.'s absolutte mærkesager i skarpest tænkelige kontrast til Dansk Folkeparti.

End ikke Pia Christmas-Møllers uhyre beskedne forslag til en mikroskopisk forbedring af regeringens asyl-forslag, som er langt mindre radikalt end Ny Alliances egen politik, turde Khader & Co. stemme for - de ville hellere ind og drøfte kommaer med Kjærsgaard, til trods for at Dansk Folkepartis fornemste opgave af helt åbenlyse grunde er at bidrage mest muligt til Ny Alliances dødskramper.

Gitte Seeberg gjorde det eneste fornuftige. Hun var ikke den første, der tog konsekvensen af partiets udslettelse af sin egen eksistensberettigelse - og hun bliver næppe heller den sidste.

Rune Engelbreth Larsen
Blog: Engelbreth, Politiken.dk, 29.1.2008