Humanisme.dk

    FORSIDE | INFO | KONTAKT | REGISTER | SØGNING | ANBEFALINGER: FILM & BØGER & LINKS
    INSPIRATION: LEVENDE BILLEDER | CITATER | DOKUMENTATION: NATIONALISTISK PROPAGANDA

Facebook: Like Humanisme.dk
Facebook: Friend Rune Engelbreth Larsen
Alle månedens opdateringer
Om Rune Engelbreth Larsen
Biografi
Rune Engelbreth Larsen på Twitter
Rune Engelbreth Larsen på Youtube
Rune Engelbreth Larsens forfatterskab
Foredrag af Rune Engelbreth Larsen
Links
Rune Engelbreth Larsens genopdagelse af Danmarks landskaber i fotos
Digte af Rune Engelbreth Larsen
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
Danmarks Løver - frihedsbevægelsen
Panhumanism.com - Rune Engelbreth Larsen på engelsk
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
...
Kontakt Humanisme.dk
Humanisme.dk
eXTReMe Tracker

Hooliganister og klapjihad

Af Mogens Hamre Udprint

Kampen mod ekstremismen satte sit præg på ugens Grundlovstaler. Til almindelig orientering følger hermed talepapiret fra UEFA-parlamentsmedlem Mogens Hamres grundlovstale på Brønderslev Stadion:

Danmark har et seriøst integrationsproblem med en selvhævdende befolkningsgruppe, der insisterer på aparte ritualer og en uniformering, der tydeligt skal sende et signal om, at »jeg er anderledes, jeg er ikke en del af jeres klub«.

Den slags hører ingen steder hjemme.

Hooligans repræsenterer en kulturbaggrund, hvor respektløshed over for vores normer og myndigheder er helt almindelig, og vi er allerede på vej ned ad glidebanen mod en balkanisering af Danmark. Omfattende hærværk, brutale slagsmål, stenkast mod politifolk og senest mordforsøget mod dommer Herbert Fandel.

Kulturradikale halalhippier vil skelne mellem 'moderate' fodboldfans og hooliganister, men det er skrækkeligt forkert. Der går en lige linje fra den såkaldt moderate familiefar, hvis søn i årevis er blevet tvunget til iføre sig et hooliganistisk halstørklæde og møde op på det lokale fodboldstadion uge efter uge for at deltage i de indstuderede kampråb, og så til de hooliganister, der smadrer sagesløse efter en fodboldkamp.

Forestillingen om 'fornuftige hooligans' er ganske enkelt en illusion. Enhver kan jo sige sig selv, at intet fornuftigt menneske nogen sinde ville stå som sild i en tønde iført klapjihad og messe uforståelige lyde til hver eneste fredagskamp.

Og for at det ikke skal være løgn, opstiller Enhedsholdet en kvindelig hooliganist til Folketinget. De er åbenbart blevet helt ligeglade med deres ideologiske rødder - var det måske ikke Carl Mar, der sagde, at »fodbold er opium for folket«?!

Dét har de glemt - nu handler det om knæfald for hooliganismen, som det også fremgår så overbevisende af den skarpsindige analyse i bogen 'Naivister og hooliganister'.

Det er simpelthen en syg idé og helt naturstridigt, at en hooliganist med halstørklæde skal være medlem af vores demokratiske parlament. Hun trænger til psykiatrisk behandling. Det er kun hjernevaskede stakler, som går med halstørklæde.

De politisk korrekte bløddyr vil selvfølgelig sige, at det er et »frivilligt valg«, men det er jo bare, fordi de ikke har fattet, at fodboldfans dyrker en taberkultur, der allerede dominerer gadebilledet og er i færd med at uddrible os. Undersøgelser viser også klart, at kriminaliteten blandt hooligans er betydeligt højere end i alle andre sportsgrene.

Vi må altså se i øjnene, at fodboldkulturen er fjendtligt indstillet over for det omgivende samfund, og at det er derfor, vi overalt på kloden ser blodige konfrontationer mellem rivaliserende fodboldklubber.

Og vi må erkende, at vi aldrig kan stole på hooligans. Ifølge deres princip om 'tequila' befinder vi os nemlig i Fodboldkampens Hus, hvor enhver hooligan har hellig pligt til at bekæmpe os med løgn og latrinære eder.

Hvor ofte har vi ikke også hørt dem tale med to tunger?

Lad mig citere fra et interview med Enhedsholdets hooliganistiske kandidat:

- Tager du afstand fra Christian Poulsens mavepuster?

Ja.

- Er du sikker?

Ja.

- Helt sikker?

Ja.

- Kunne der slet ikke tænkes en teoretisk, teologisk, hypotetisk, dystopisk situation, hvor det måske var i orden at give en svensk modspiller en mavepuster?

Man kan vel aldrig afvise, at hypote ...

- Aha!

Konklusion: Alle Vestens lande er infiltreret af hooligans - nogle af dem taler pænt til os, mens de venter på at blive nok til at slå os ihjel.

Så lad mig sige det klart: Hooligans skal bo i Hooliganland - og det er ikke her!

Mogens Hamre
Tendens: Politiken, 9.6.2007


P.S. Skulle enkelte være i tvivl: Ovenstående er en fiktiv tekst, om end omhyggeligt baseret på eksisterende taler og artikler af Mogens Camre, idet jeg blot har erstattet fokus fra muslimerne og islamister i Camres generaliserende udfald til spændingsfeltet mellem fodboldfans og hooligans.

Rune Engelbreth LarsenWarning: include() [function.include]: http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_include=0 in /var/www/humanisme.dk/public_html/artikler/tendens37.php on line 99

Warning: include(http://www.humanisme.dk/include/bottom.php) [function.include]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /var/www/humanisme.dk/public_html/artikler/tendens37.php on line 99

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'http://www.humanisme.dk/include/bottom.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/humanisme.dk/public_html/artikler/tendens37.php on line 99

Warning: include() [function.include]: http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_include=0 in /var/www/humanisme.dk/public_html/artikler/tendens37.php on line 103

Warning: include(http://www.humanisme.dk/include/googleanalytics.php) [function.include]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /var/www/humanisme.dk/public_html/artikler/tendens37.php on line 103

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'http://www.humanisme.dk/include/googleanalytics.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/humanisme.dk/public_html/artikler/tendens37.php on line 103