Humanisme.dk

    FORSIDE | INFO | KONTAKT | REGISTER | SØGNING | ANBEFALINGER: FILM & BØGER & LINKS
    INSPIRATION: LEVENDE BILLEDER | CITATER | DOKUMENTATION: NATIONALISTISK PROPAGANDA

Facebook: Like Humanisme.dk
Facebook: Friend Rune Engelbreth Larsen
Alle månedens opdateringer
Om Rune Engelbreth Larsen
Biografi
Rune Engelbreth Larsen på Twitter
Rune Engelbreth Larsen på Youtube
Rune Engelbreth Larsens forfatterskab
Foredrag af Rune Engelbreth Larsen
Links
Rune Engelbreth Larsens genopdagelse af Danmarks landskaber i fotos
Digte af Rune Engelbreth Larsen
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
Danmarks Løver - frihedsbevægelsen
Panhumanism.com - Rune Engelbreth Larsen på engelsk
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
...
Kontakt Humanisme.dk
Humanisme.dk
eXTReMe Tracker

Det store klimahysteri?

Af Rune Engelbreth Larsen Udprint

Venstres Thor Pedersen finder det alt for ensidigt at forbinde CO2-udslippet med klimaændringerne: »Problemet er, at mange går og siger, at de ændringer, vi ser, er følgerne af menneskelige aktiviteter.« (Radioavisen, 4.12.2009).

I et interview uddyber han sit standpunkt med en empirisk kendsgerning, som selv FN's klimapanel vist må bøje sig for, og som vender sensationelt op og ned på hele klimadebatten: »Jeg synes, der er nogle fordele ved at have lys. Det er en god idé, at man ikke brækker benene, fordi man går rundt i mørke rum.« (Berlingske Tidende, 5.12.2009).

Hånden på hjertet – manden har så evigt ret. Der ER nogle fordele ved at have lys, uanset hvor meget klimapaneler og miljøbevægelser påstår det modsatte. Ingen har jo lyst til at gå og brække benene, hvis den miljølobbyen skulle få held med at reducere CO2-udslippet, vel?

»Lys over land,« det er bare dét, han vil ha'. Ikke alene fordi vi lettere undgår at brække både arme og ben i mørket, når der er en stikkontakt inden for rækkevidde, nej, det rækker langt videre end som så.

F.eks. kan man også meget bedre finde sine briller, hvis man skulle have forlagt dem en sen aftenstund. Eller sin tobak, der har det med at forputte sig. Og uden det oplysende CO2-udslip, ville flere mænd nok også tisse ved siden af toilettet, hvis de blev trængende om natten – og så skal jeg spare læserne for at uddybe konsekvenserne af de hygiejne-gener, der uvilkårligt ville opstå i et mørkelagt og CO2-fattigt Danmark efter de mange, der skal lave stort efter solnedgang.

Det er også lidt omstændeligt at skulle lave mad over bål igen, og hvem gider egentlig købe alle de stearinlys, der skal til for at oplyse en gennemsnitlig Venstrebondes herregård? Og hvad med alle tændstikkerne – det har de ikke tænkt på, miljøfanatikerne! – vi får jo pludselig brug for en hel regnskov af tændstikker, ikke sandt?

Der står meget på spil her.

Derfor er det også befriende, at der endnu findes så brav en forkæmper for civilisationen og fremskridtet som Thor Pedersen. Og så klog. Et sandhedsvidne, der modigt tør modsige de undertrykkende autoriteter fra den politisk korrekte elite, der ellers er så forhippet på at transportere os alle tilbage til stenalderen igen.

Og gudskelov er han ikke alene.

Til klimaskeptikernes fællesmøde i Landstingssalen på Christiansborg var Thor Pedersen og det meste af Dansk Folkepartis folketingsgruppe for nylig samlet i meningsfællers gode – og stærkt oplyste – selskab. Ingen sparepærer her, tak, og lad hellere de glødende radiatorer bidrage til den danske julevarme.

Efter en lærd paneldiskussion, der uomtvisteligt beviste, at CO2-udledning betyder færre brækkede ben, dristede Michael Jeppesen sig til at tage ordet – her følger en passage fra hans referat: »Jeg spørger til, om den meget interessante teori om, at bassinerne udvider sig, så vandstanden i virkeligheden falder, når vejret bliver varmere, ikke for alvor sætter klimaændringerne i perspektiv. Jeg mener, et dobbelt så stort Maldiverne!? Der bryder uro ud i panelet. De har ikke hørt den teori før, men det er selvfølgelig også en, jeg lige har fundet på, så de er undskyldt.« (Information, 6.12.2009).

Alligevel kunne panelets klimaskeptiske professor autoritativt fastslå: »Rumfangsudvidelsen gælder også for bassinerne, så den teori er naturligvis også med i spillet.«

Jeppesens til-lejligheden-opfundne teori er også med i spillet? Godt så.

I selskabet er også en anden lysbringer, Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt, der mener, at miljøforkæmpere har skabt en »hysterisk tone« i klimadebatten (jf. Klimadebat.dk). Der er alt for megen undergangsstemning, mener Messerschmidt.

Meget kan man sige om Messerschmidt, men her må man medgive, at han ved, hvad han taler om. Ganske vist ikke om »klimaet«, men altså om »hysteriet«.

Han er trods alt ud af et parti, der har et temmelig intimt kendskab til den omtalte »hysteriske tone« og undergangsstemning, ikke mindst når parti- og folketingsmedlemmer sammenligner indvandrere, muslimer og islam med alt fra »snyltere«, »nazister« og »besættere« til »pest«, »rotter« og »svin«. Et parti, hvor Søren Krarup har opfordret til »modværge mod Danmarks undergang som dansk land«, hvor både Søren Espersen og Pia Kjærsgaard flere gange har kaldt en stormoské i København for »begyndelsen til vor egen undergang som kristent folk«, og hvor Mogens Camre advarer mod, at muslimerne »vil rive det danske samfund i stykker«, mens de »venter på at blive nok til at »fjerne« alle os andre – eller ligefrem »slå os ihjel«.

Jo, som mangeårigt medlem af Dansk Folkeparti ved Messerschmidt en hel del om den »hysteriske tone«; hans parti er utvivlsomt den største bidragsyder til den nationale opvarmning af den hårdkogte hjemlige debat.

En sand klimaekspert.

Rune Engelbreth Larsen
Modpol: Politiken, 12.12.2009