Humanisme.dk

    FORSIDE | INFO | KONTAKT | REGISTER | SØGNING | ANBEFALINGER: FILM & BØGER & LINKS
    INSPIRATION: LEVENDE BILLEDER | CITATER | DOKUMENTATION: NATIONALISTISK PROPAGANDA

Facebook: Like Humanisme.dk
Facebook: Friend Rune Engelbreth Larsen
Alle månedens opdateringer
Om Rune Engelbreth Larsen
Biografi
Rune Engelbreth Larsen på Twitter
Rune Engelbreth Larsen på Youtube
Rune Engelbreth Larsens forfatterskab
Foredrag af Rune Engelbreth Larsen
Links
Rune Engelbreth Larsens genopdagelse af Danmarks landskaber i fotos
Digte af Rune Engelbreth Larsen
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
Danmarks Løver - frihedsbevægelsen
Panhumanism.com - Rune Engelbreth Larsen på engelsk
Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken.dk
...
Kontakt Humanisme.dk
Humanisme.dk
eXTReMe Tracker

Antimuslimsk konspirationsteoretiker raser mod Føtex

Af Rune Engelbreth Larsen Udprint

Konspirationsteoretikere, der ser muslimske invasioner og erobringsbølger i alt fra en barnevogn til et hovedtørklæde på en butiksmedarbejder, trives fortsat i antimuslimske parallelsamfund med offentlige udbrud af folk som bl.a. Nicolai Sennels, Lars Hedegaard og Lone Nørgaard.

Sidstnævnte er på banen igen i Kristeligt Dagblad med et angreb på Dansk Supermarked, der ifølge Nørgaard åbenbart har lagt sig på knæ for en igangværende erobring af det danske samfund, fordi de vil tillade kvindelige muslimske medarbejdere at bære hovedtørklæde ...

Lone Nørgaard, der sidder i Trykkefrihedsselskabets såkaldte rådgivende organ, skriver, at hun hidtil er »sluppet for at få andre menneskers politiske/religiøse præferencer stukket op i næsen i forbindelse med indkøb af vores dagligvarer«.

Nå? Hun har åbenbart aldrig købt ind i et supermarked med kød og grøntsager, produceret af konventionelle industrilandbrug, eller handlet i en butik med tøj produceret af underbetalte tredjeverdens-arbejdere - for her er der vel om noget tale om at få bagvedliggende politiske præferencer »stukket op i næsen«? Nej, den slags politiske præferencer bekymrer ikke Nørgaard.

Det frygtelige består derimod i, at hun fremover kan risikere at blive betjent af en muslimsk kvinde med hovedtørklæde - og enhver kan vel forestille sig, hvilke rædsler man får »stukket op i næsen« under DEN oplevelse ikke sandt?

Men det er såmænd værre endnu. Det er ikke bare den forfærdelige personlige konfrontation med et tørklæde placeret på en supermarked-medarbejder, der får Nørgaard til tasterne, nej, det er et verdenshistorisk og globalt politisk KOMPLOT: »Dansk Supermarked forstår tydeligvis ikke den islamiseringsproces, der er i gang i Europa og Vesten i det hele taget - en proces, man kun begriber, hvis man 1) har sat sig ind i islam og islams helligskrifter og islams 1400-årige historie og 2) går i helikopterperspektiv og kan se sammenhængen mellem blandt andet cirka 750 'no go-areas' i Frankrig, stormoskébyggeriet i Københavns nordvestkvarter, shariadomstole i England, bilafbrændinger i Stockholm og nødvendigheden af at beskytte fremtrædende islamkritikere 24 timer i døgnet. Tørklædet skal ses i denne større sammenhæng.« (Kristeligt Dagblad, 7.6.2013).

Og hvad er grundlaget for denne større sammenhæng? Jo, at der »foreligger en mere eller mindre detaljeret køreplan for islamiseringen af Europa« - og at denne KØREPLAN tilsyneladende skulle være edderkoppen i spindet, der knytter bilafbrændinger i Stockholm sammen med tilladelsen til at bære hovedtørklæde i Dansk Supermarked.

Vi er selvfølgelig ude på det absurde overdrev af politisk paranoia, hvor strømme af beslægtede pamfletter, bøger, hjemmesider og netværk forbinder antimuslimske osteklokker i et selvrefererende loop, hvor man bekræfter hinandens konspirationsteori ved at citere de samme udvalgte 'autoriteter' og selektive vinkler igen og igen.

Ud af denne cocktail får vi de vildeste krigsscenarier, f.eks. her i Nicolai Sennels' version: »Inden fem år vil vi have reel guerillia-krig i vores storbyer med skudvekslinger mellem muslimske grupper og vestlige autoriteter. Vi vil se fronte og barikkader, døde politimænd, hævnangreb med selvmordsbomber, hæren griber ind, voldelig selvtægtsgrupper på begge sider og vi vil få vores egne Gaza-striber hvor stadigt mere permanente undtagelsestilstande er en realitet. Tryghed, velfærdssamfundet, økonomi og håb for fremtiden vil være skudt i sænk. Samtidigt vil mere eller mindre officielle organisationer i den muslimske verden støtte deres 'brødre' med viden, våben, mandskab og politisk og økonomisk pres.« ('Kulturkløften'; JP.dk, 22.11.2009).

Her er sammenligningen med den nazistiske besættelse af Danmark allerede en 'klassiker', som Krarup har anvendt i et par årtier, og som Lars Hedegaard også gerne trækker på, når den Store Muslimske Konspiration skal oprulles: »Vore ledere tager ikke dette alvorligt, og jeg er bange for, at det vil kræve en folkelig opstand, før de tager det alvorligt. Men det må de. Efter den tyske besættelse af Danmark var der en del, som havde samarbejdet med fjenden, som kom i knibe. Det samme kunne ske her ... Dette kan ikke blive løst med et kompromis, det er enten vores civilisation eller deres ikke-civilisation og barbari. Vore to livsmåder er som ild og vand. En af dem må sejre.« (Videointerview med Lars Hedegaard af Asger Trier Engberg; december 2009).

Her forudsiger Hedegaard »mass slaughter« som et muligt endemål, hvis ikke vi underkaster os de erobrende muslimers planer - der selvfølgelig først forsøger at overtage samfundet med 'fredeligere' midler: »In fact most of our leaders do not even acknowledge that we are under attack - indeed an ideal situation for any conquering army and one that has not even been anticipated by Western war theoreticians. Terror, violent insurrection and mass slaughter will undoubtedly play a decisive role in our final subjugation but they will only be employed on a grand scale if and when our will and ability to resist have been undermined by other - 'peaceful' - means.« (Counterjihad-konference i Bruxelles, 18.10.2007).

Jo, Nørgaard har sine med-konspirationsteoretikere, når hun ser nogle hovedtørklæder i Dansk Supermarked som (endnu) et led i en faretruende erobringsbølge, der følger en nøje fastlagt »køreplan« for islamiseringen af det danske samfund - og Vesten i det hele taget.

Hvor må det dog være hårdt og belastende at bevæge sig uden for osteklokken for den slags mennesker? Ét sted risikerer man at se en mørklødet mor med barnevogn - undskyld, en kampvogn! - et andet står en mand og sælger kebab - undskyld, en hemmelig agent! - et tredje skimtes en nedlagt lagerhal, der benyttes som moské i et industriområde - undskyld, som kaserne!

Besættelsen breder sig - invasionen er i gang! Og nu også i Dansk Supermarked - den sidste skanse er faldet. At tænke sig: nu risikerer man, at den Føtex-medarbejder, der skal forklare placeringen af hylden med flæskesvær, er en kvindelig muslim med et hovedtørklæde ... Gisp.

Oprigtig talt kan det godt være lidt vanskeligt at forstå, hvorfor Kristeligt Dagblad gider trykke Nørgaard & Co.'s primitive konspirationsteorier - at nogen gør. At man bliver ved med at fodre dette kortsluttede kredsløb? Oven i købet ledsaget af en 'online-afstemning' om, hvorvidt ansatte i supermarkeder skal have lov til at bære tørklæde, kors og kalot - som om Nørgaards indlæg havde skyggen af tyngde, der fortjener at blive ophøjet til en særlig journalistisk iscenesættelse?

Og hvis endelig, så fokusér dog på det selvafslørende pjank om 'køreplanen', der ligger til grund for hendes rædsel for et hovedtørklæde.

Men nej, jeg advokerer ikke et sekund for at hindre nogens ret til at komme til orde; jeg undrer mig bare over, at der kan være så udtalt mangel på saglige læserbreve og kommentarer til avisen, at Nørgaards konspiratoriske rablerier ender på positiv-listen igen.

APROPOS

> Lone Nørgaards skrift på væggen

Rune Engelbreth Larsen
Politiken.dk, 9.6.2013